Vacature Toezichthouder Bouwen

Toezichthouder Bouwen in Reeuwijk

Neem contact met ons op

Toezichthouder Bouwen

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) is op zoek naar een Toezichthouder Bouwen. Bij de ODZOB krijg je de kans om jouw passie voor bouwinspectie om te zetten in actie! Sluit je aan bij een dynamisch team en draag bij aan het waarborgen van een veilige en duurzame leefomgeving voor de provincie Noord-Brabant.


De ODZOB, opgericht in 2013 na verschillende calamiteiten, is een van de 28 omgevingsdiensten in Nederland. Hun missie is het organiseren van vergunningverlening, toezicht en handhaving op het gebied van omgevingsrecht om een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving te waarborgen. Samen met 21 gemeenten en de provincie Noord-Brabant, werken zij met meer dan 250 toegewijde medewerkers aan belangrijke kwesties zoals gevaarlijke stoffen, asbestsanering en bodemverontreiniging.

Jouw rol


Als Toezichthouder Bouwen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles bij diverse bouwprojecten voor de klanten. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van bouw. Bovendien fungeer je als de schakel tussen verschillende disciplines, zoals milieu, en breng je relevante informatie terug binnen ODZOB. Met veel vrijheid en flexibiliteit in je planning, bezoek je verschillende locaties en onderhoud je proactief contact met de betrokken ambtenaren van de gemeenten en de provincie.

Zie hier een voorbeeld van hoe jouw week eruit kan zien!


Wat biedt ODZOB jou?


 • Een jaarsalaris van bruto maximaal € 73.699 (CAO SGO, schaal 10) dat is bij een fulltime dienstverband en inclusief een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Hoewel oorspronkelijk ingeschaald in schaal 9, staat de ODZOB open voor het bieden van een hogere schaal voor een geschikte kandidaat die meer ervaring en expertise meebrengt.
 • Jouw individuele keuzebudget kun je inzetten voor doelen die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen, zoals een opleiding, kopen van extra verlofuren of uit laten betalen.
 • Een uitdagende functie van 32-36 uur , waarin geen dag hetzelfde is.
 • Jouw welzijn staat hoog in het vaandel: uitstekend geregeld pensioen, ziektekostenverzekering met een extra bijdrage van €168,00, en vergoeding van je reiskosten. Je krijgt je reiskosten woon-werk en dienstverkeer vergoed.
 • Gereserveerde parkeerplekken waar je gebruik van kan maken.
 • Flexibiliteit ten top: zelf bepalen wanneer, waar en hoe je werkt, met mogelijkheden zoals vier keer negen uur werken.
 • Groeikansen binnen handbereik: mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief betaalde vakopleidingen. 2,5% van het loon wordt ingezet voor studies.
 • Thuiswerken met alle gemakken: een thuiswerkvergoeding van 3 euro netto per dag en een budget om je thuiswerkplek optimaal in te richten.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • In het kader van vitaliteit: investeringen in jouw vitaliteit met dagelijks vers fruit en de mogelijkheid om je IKB budget te besteden aan bijvoorbeeld een fiets of sportabonnement.
 • Een hechte en ondersteunende werkomgeving: collega's die voor elkaar klaarstaan in een gemoedelijke sfeer.
 • Moderne werkplek: een kantoor met state-of-the-art voorzieningen om jouw werkcomfort te maximaliseren in het hart van Eindhoven.
 • Geen zorgen over werkkleding: de ODZOB voorziet in professionele outfits en bescherming, zodat jij altijd representatief voor de dag komt.

Wat bied jij aan ODZOB?


 • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en heb je al minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Hoewel het bezit van een VCA-basis en ABW1 vereist is, hoef je je geen zorgen te maken als deze certificaten (bijna) verlopen zijn of als je ze nog niet hebt behaald. Bij ODZOB bieden ze de mogelijkheid om via de organisatie je VCA en ABW1 up-to-date te houden.
 • Je bent een empathische luisteraar die effectief communiceert en in staat is om de behoeften van anderen te begrijpen. Je herkent obstakels en weet deze doeltreffend te overwinnen, terwijl je integer blijft in al je handelingen. Bovendien beheers je de kunst van zelfbeheersing, wat bijdraagt aan een rustige en professionele werkomgeving.
 • Je bent in bezit van eigen vervoer en een geldig rijbewijs.

Wil je verdere informatie?


Neem dan contact op met via het vaste nummer , haar mobiele nummer of mail .

Solliciteren?


Dat kan tot uiterlijk 19 juni 2024 . Maar wacht niet te lang, want er kan reden zijn om de vacature eerder te sluiten als we eerder de ideale kandidaat hebben gesproken. Een game-based assessment zal deel uitmaken van de procedure. Ook kan er een ontwikkelassessment worden afgenomen door ODZOB.

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Ons kantoor is van maandag tot en met donderdag geopend. Vrijdag is ons kantoor gesloten.


BELANGRIJKE INFORMATIE


KvK 93333323

BTW NL866359618B01

ONTMOETINGSPLEK

Edisonstraat 17

2811 EM REEUWIJK

(ook whatsapp)
Functie:toezichthouder bouw
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5687 – 5687
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Toezichthouder Bouwen Latentis arbeidsbemiddeling en advies 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures