Vacature Teamleider Verhuur en Incasso

Teamleider Verhuur en Incasso in Rotterdam

teamleider Verhuur en Incasso

Wil je een cruciale rol vervullen in een organisatie die zich inzet voor het welzijn van haar huurders en de leefbaarheid van Rotterdam?

36 uur HBO Rotterdam Vaste baan

Reageren kan tot 10 juni 2024

Dit ga je doen

Wil je een cruciale rol vervullen in een organisatie die zich inzet voor het welzijn van haar huurders en de leefbaarheid van Rotterdam? We zoeken een gedreven teamleider Verhuur en Incasso om leiding te geven aan het team bestaande uit verhuurmakelaars, medewerkers Incasso en medewerkers Wonen. Binnen deze rol ga je aan de slag met het optimaal verhuren van ons vastgoed en maximaal sociaal innen van servicekosten en huur.
Dit zijn een aantal van je verantwoordelijkheden:
 • Je levert vanuit eigen expertise en praktijkervaring een bijdrage aan het beleid en strategie van de afdeling Verhuur en Incasso;
 • Het toewijzen van onze woningen aan verschillende doelgroepen is een zorgvuldig proces waar jij verantwoordelijk voor bent;
 • Je stuurt op het realiseren van heldere targets in verhuren van ons vastgoed en in het incasseren van onze inkomsten;
 • Je coördineert het incassoproces voor de jaarlijkse huuraanpassing, afrekeningen van warmtelevering en servicekosten per complex;
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de klantdienstverlening, procesverbeteringen en de implementatie ervan in de afdeling;
 • In de dagelijkse aansturing van je eigen team werk je nauw samen met teamleider Buurten en Wijken op het gebied van klantdienstverlening, woningtoewijzing en calamiteiten;
 • Samen met de andere teamleiders geef je vorm aan een uniforme werkwijze binnen de afdeling;
 • Je creëert een omgeving waar ontwikkeling en groei centraal staan. Je werkt op een prettige manier samen en je bent resultaatgericht;
 • In een aantal deelgebieden ben je ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op een deelkantoor;
 • Je hebt oog voor het op efficiënte en effectieve wijze verlopen van werkzaamheden en lost praktische problemen op, je biedt extra ondersteuning waar nodig en je kan je collega teamleiders vervangen.
Als teamleider Verhuur en Incasso speel je een sleutelrol in het ondersteunen van huurders die financiële uitdagingen ervaren, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor de optimale verhuur van ons bezit. Door jouw inzet en leiderschap draag je direct bij aan de stad Rotterdam en haar bewoners.
We zijn op zoek naar meerdere getalenteerde professionals om ons team te versterken! We zijn bezig met de doorontwikkeling van onze directie Wonen en als onderdeel van een grootschalige wervingscampagne zijn we momenteel op zoek naar zowel managers als teamleiders voor diverse functies binnen onze organisatie. Deze unieke kans biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch en ambitieus team en om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie.
Het team
Het team is onderdeel van de afdeling Verhuur en Incasso. Deze afdeling bestaat uit vier teams die ieder in een ander deelgebied actief zijn. Dit zijn Capelle, Rotterdam Oost, Zuid en Noord/West. In de afdeling werken ongeveer 60 collega's. De teams bestaan ieder uit +/- 15 collega's, ieder verantwoordelijk voor het optimaal verhuren van ons bezit en het warm incasseren in een deelgebied. In jouw rol stuur je dus één van deze teams aan.
De afdeling Verhuur en Incasso is onderdeel van de directie Wonen, die verder bestaat uit de afdelingen Klant en Service, Sociale Begeleiding, Buurten en Wijken en Staf Wonen.
#LI-BS1 Deze unieke kans biedt jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie

Hier herken jij jezelf in

 • Minimaal 3 jaar ervaring in leidinggevende functies, bij voorkeur binnen klantdienstverlening
 • HBO werk- en denkniveau, met kennis van organisatie, management en leiderschap;
 • Ervaring met volkshuisvesting is een pré
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, klantdienstverlening en procesmanagement;
 • Affiniteit met digitalisering;
 • Accuraat, dienstverlenend en je kan goed samenwerken.

Ons aanbod

 • Een salaris van minimaal €4.804,- en maximaal €6.493,- bruto op basis van een 36-urige werkweek;
 • Vakantiegeld van 8% over je bruto jaarsalaris en een eindejaarsuitkering van 2% over je bruto jaarsalaris;
 • Je start met een jaarcontract. Bij een goede match hebben we natuurlijk de intentie om dit om te zetten naar een vast contract;
 • Per direct 36 uur p/w aan de slag op een flexibele, hybride werkplek in hartje Rotterdam;
 • Brede opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wij zijn Havensteder!
Wij geven thuis! Wij zijn er voor bewoners die weinig middelen hebben om te wonen óf kwetsbaar zijn en lastig zelf aan een woning kunnen komen. Thuis geven begint bij het zorgen voor voldoende, goede en betaalbare woningen in de gemeenten waar we actief zijn. Samen een thuis geven gaat niet vanzelf. Daarvoor hebben we de juiste mensen nodig. Mensen die gemotiveerd zijn om dag in dag uit, schouder aan schouder, het verschil te maken voor onze bewoners, elkaar en de stad.
Wij werken aan vitale wijken - met de diversiteit én mentaliteit die Rotterdam kenmerkt. Als woningcorporatie dragen wij bij aan het bouwen van duurzame wijken die klaar zijn voor de toekomst. Dit doen wij door duurzaam om te gaan met energie, materialen en onze omgeving, zowel in de wijk als op het kantoor.

Goed om te weten

 • Een pre-employment screening is onderdeel van de procedure. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van deze screening;
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;

Ben je enthousiast over deze functie en wil je onderdeel uitmaken van een dynamische organisatie die zich inzet voor de bewoners van Rotterdam? Dan horen we graag van je! Upload jouw motivatiebrief en CV en dan nemen we spoedig contact met jou op.

Meer weten over de sollicitatieprocedure?

Meer weten over de inhoud van de functie?

Renske Zwart

Meer weten over de functie?Functie:teamleider verhuur & incasso
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4804 – 6493
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Havensteder via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Teamleider Verhuur en Incasso Havensteder 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures