Vacature Teamleider ICT

Teamleider ICT in Rotterdam

Over de functie

Als Teamleider ICT ligt er een divers en uitdagend takenpakket op jou te wachten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de aansturing van ons IT-team en speel je een cruciale rol in het stroomlijnen, bewaken en afhandelen van binnenkomende IT-meldingen en -verzoeken. Je zorgt ervoor dat IT-procedures worden nageleefd en hebt een adviserende rol richting de directie betreffende kwaliteitsverbeteringen en naleving van de ISO-standaarden. Daarnaast doe je een beroep op jouw creativiteit voor het begeleiden en initiëren van softwareontwikkelprojecten met betrekking tot het terminal operating systeem.

Functie eisen

  • Minimaal een MBO 4 opleiding.
  • Goede kennis van IT-security, Windows, Office 365 en Active Directory.
  • Supportgerichte troubleshooter en initiatiefnemer.
  • In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Analytisch denkvermogen.
  • Klantgericht en integer.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over het bedrijf

Bij Maandag® hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Als recruiter vind ik het essentieel dat jij met plezier naar je werk gaat en met een glimlach weer naar huis keert! Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal. Wat zijn jouw doelen en ambities? Wanneer je via Maandag® wordt gedetacheerd, ben jij als persoon onze hoogste prioriteit.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Teamleider ICT die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:teamleider ict
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via tippi.vantongeren@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Teamleider ICT Maandag 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures