STAATSCOURANT Verkeersbesluit 11-2013: Tijdelijk parkeerverbod aan oostzijde Dorpsstraat Moerkapelle

Aanvraag voor Verkeer | Weg

1. door plaatsing van borden E1 van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, op de Dorpsstraat te Moerkapelle een parkeerverbodzone in te stellen aan de oostzijde van de straat 2. Een afschrift van dit besluit te zenden naar: - Brandweer Zuidplas; - Politie, eenheid Den Haag; - Afdeling Openbare Werken. 3. Publicatie van dit besluit in het “Hart van Holland” waarin wordt gewezen op de mogelijkheid van bezwaar voor belanghebbenden binnen een termijn van zes weken, ingaande de dag nadat de openbare bekendmaking van dit besluit heeft plaatsgevonden.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Moerkapelle. Bekijk alle Bekendmakingen moerkapelle in .

https://moerkapellekrant.nl/bekendmakingen-moerkapelle/

Deel dit bericht:

Redactie Moerkapellekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Moerkapellekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Moerkapelle.

Gerelateerde berichten