Vacature Servicemonteur Installatietechniek Monteur

Servicemonteur Installatietechniek Monteur in Zoetermeer

Als servicemonteur ben jij de persoon die de klant meer dan tevreden stelt. Of het nu gaat om het direct oplossen van een storing of om prettige communicatie over wanneer er wat vervangen moet worden. Ook bij het uitvoeren van geplande onderhoudswerkzaamheden is het cruciaal dat de klant met een glimlach terugdenkt aan jouw bezoek. Je bent niet alleen een technisch expert, maar begrijpt ook de impact van het niet werken van een installatie. Je bent in staat om je in te leven en te snappen hoe de bedrijfsvoering van de klant kan worden verstoord door jouw onderhoudswerkzaamheden. Daarom zal je tijdens je werkzaamheden zo veel mogelijk rekening houden met de processen van de klant. Je werkt voornamelijk binnen op locatie bij de klant. De taken variëren van elektra tot verlichting, noodverlichting en alle technieken binnen de elektrotechniek, veel afwisseling dus!

Functie:Monteur, Servicemonteur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Servicemonteur Installatietechniek Monteur Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures