Vacature Service Engineer Rigging

Service Engineer Rigging in Rotterdam

Service Engineer Rigging

Allseas / Careers / Vacancy detail


Service Engineer Rigging

Voor onze locatie in Rotterdam (Bluemarine Offshore Yard Service, BOYS) zijn wij op zoek naar een Service Engineer Rigging. BOYS is het logistieke centrum voor projectmaterialen en scheepsbevoorrading en draagt zorg voor opslag van materialen en het onderhoud van materieel dat gebruikt wordt tijdens projecten. Samen met drie collega Service Engineers Rigging, een Specialist Rigging en een Senior Inspector zijn jullie verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van rigging materiaal en assisteer je de Equipment Mechanics met alle hijsmaterialen op de werven en werkplaatsen.

Your role

Als Service Engineer Rigging voer je inspecties uit aan hijs- en hefapparatuur onshore en onderhoud je veiligheidsapparatuur van schepen voor de jaarlijkse certificering. Liftcapaciteit loopt tot 5000 ton (Special purpose crane) en 48.000 ton (Topsides lift system)

Lijkt het je leuk om offshore te werken? Op den duur is het mogelijk om ongeveer 14 weken per jaar ook offshore werkzaamheden in rotatie op te pakken.

Daarnaast:

 • Vergroot je je kennis en ontwikkel je expertise op je eigen vakgebied en adviseer je technisch personeel en bemanning;
 • Neem je verantwoordelijkheid voor een veilige en efficiënte uitvoering van werkzaamheden op locatie (en in een later stadium ook aan boord);
 • Voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op het hoogst mogelijke niveau;
 • Houd je de administratie en registratie van alle geïnspecteerde apparatuur bij, zowel op papier als in de beschikbare IT-systemen.

What we expect from you

Als Service Engineer Rigging ben je resultaatgericht en gemotiveerd. Met je can-do mentaliteit weet je prioriteiten te stellen en je werk te organiseren.

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring, (certificering van rigging of lifting materieel is een pré);
 • MBO-diploma of gelijkwaardig;
 • Een afgeronde EKH-opleiding of vergelijkbaar is een pre;
 • Kennis van staaldraden en keuringscriteria;
 • Kennis van eisen veiligheidsuitrusting van schepen en relevante klassevoorschriften;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; correspondentie van de technische documenten is in het Engels.
 • Kunnen werken met Microsoft Office en ervaring met een ERP.

What we offer you

Jij kunt van ons verwachten:

Bij Allseas krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt. Wij durven risico's te nemen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken. Bij ons kom je terecht in een dynamische, nuchtere omgeving waar samenwerken centraal staat en je ondersteund wordt door ervaren en toegewijde collega's die je vooruit zullen helpen in je carrière.

 • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
 • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
 • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
 • Bedrijfsfitness plan
 • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
 • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

Allseas heeft het 'World-class Workplace' label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen .

Geïnteresseerd? Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.Functie:service engineer rigging
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Service Engineer Rigging Allseas Engineering 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures