Vacature Senior Surveyor Job

Senior Surveyor Job in Rotterdam

Senior Surveyor

Date: May 25, 2024

Location: Rotterdam, NL, 3068 AX

Company: LRQA

Senior Surveyor - Regio Zuid

Standplaats: Rotterdam/Elsloo (L)

Wie wij zoeken:

Op zoek naar een zelfstandige en technische uitdagende baan met veel vrijheid en een afwisselende werkomgeving? Ben jij van nature nieuwsgierig van aard? Zoek jij een werkgever die bereid is om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je verder specialiseren in de techniek in de breedste zin van het woord en je kennis delen met organisaties, groot en klein? Dan is solliciteren naar de functie van Inspecteur/Senior Inspecteur bij LRQA Nederland B.V. een goed idee! Wie weet word jij onze nieuwe collega voor onze regio Zuid!

Wat ga je doen?

Als ambulante Inspecteur/Senior Inspecteur ben je onderdeel van een team van gedreven technici en bezoek je zelfstandig diverse klanten van LRQA. Op basis van nationale en internationale voorschriften en regelingen, wet- en regelgeving of aan de hand van klantspecificaties, inspecteer, keur of (her) beoordeel je installaties, onderdelen daarvan, reparaties en/of producten. Hierbij kan het gaan om nieuwbouw of bestaande installaties.

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en interesse kun je ingezet worden voor inspecties aan druk houdende apparatuur bij elektriciteitscentrales, raffinaderijen, chemische fabrieken, offshore platformen en kleingebruikers. Naast het inspecteren en keuren ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden van lasserkwalificaties en lasmethodekwalificaties en het bijwonen en beoordelen van non-destructieve (las-) materiaalbeproevingen. Ook verleen je advies op het gebied van lastechniek. Je werkgebied is voornamelijk Zeeland, Noord-Brabant en/of Limburg met standplaats Rotterdam of Elsloo (L).

Wat vragen wij van jou?

  • Technische opleiding op MBO of HBO-niveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • I&KT2, I&KT3, MLT of LPI gecertificeerd of gediplomeerd met ambitie om te certificeren
  • Kennis van relevante standaarden en codes
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Communicatief vaardig
  • Team speler
  • Analytisch sterk
  • Relatiegericht

Heb je wel de papieren maar mis je de werkervaring? Reageer dan toch! Ook dan zijn er interessante carrièremogelijkheden voor jou!

Over LRQA

LRQA staat voor toewijding aan klanten en diepgaande expertise in risicobeheer en onderscheidt zich door kennis, onafhankelijkheid en onpartijdigheid Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde assurance provider, die uitstekende deskundigheid in certificering, assurance op maat, cybersecurity, inspectie en training samenbrengt.

Naast dat we trots zijn op ons erfgoed, is het echt belangrijk wie we vandaag zijn, want dat bepaalt wie wij en onze klanten morgen kunnen worden. Door trouw te blijven aan onze gedeelde waarden en tientallen jaren collectieve ervaring te combineren, ondersteunen wij onze klanten bij het bouwen aan een veiligere en duurzamere toekomst.

LRQA is momenteel actief in 160 landen, heeft meer dan 2.500 collega's en ondersteunt meer dan 60.000 klanten in uiteenlopende sectoren en markten. In Nederland bevindt ons hoofdkantoor zich in Rotterdam en zijn er 300 collega's die onze klanten dagelijks bij staan.

Wat biedt LRQA?

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je op bezoek gaat bij grote gerenommeerde bedrijven en bedrijven uit het MKB. De diversiteit aan opdrachten maakt het voor jou leuk en uitdagend om er elke keer weer op uit te gaan. LRQA is dé organisatie om je kennis verder uit te breiden en je verder te specialiseren. Uiteraard ondersteunen we je ook bij het behalen en behouden van de vereiste kwalificaties die nodig zijn om je werk uit te voeren!

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze kans? Solliciteer dan nu via onze carrièrepagina. Met vragen over deze vacature kun je contact opnemen met (), via telefoon of email:

Diversiteit en inclusie bij LRQAFunctie:surveyor
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LRQA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Senior Surveyor Job LRQA 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures