Vacature Senior Power BI Developer

Senior Power BI Developer in Rotterdam

Eneco logo

Senior Power BI Developer

Eneco - Rotterdam

> 5 jaar

32 - 40 uur

IT-Operations, Digital & Tech

€60.000 - €80.000

Senior Power BI Developer

Eneco - Rotterdam

IT-Operations, Digital & Tech

> 5 jaar

€60.000 - €80.000

32 - 40 uur

 • Je helpt onze IT afdeling met het innoveren en efficiënter maken van onze technologische operaties.

 • Je werkt niet aan een klein project, maar aan het creëren van inzicht rondom onze kernactiviteiten in o.a. DevOps, Security, Quality Assurance en IT Operations.

 • Je werkt met moderne technologie zoals Azure DevOps, Snowflake, Azure Data Factory, en ServiceNow.

 • Je helpt onze IT afdeling met het innoveren en efficiënter maken van onze technologische operaties.

 • Je werkt niet aan een klein project, maar aan het creëren van inzicht rondom onze kernactiviteiten in o.a. DevOps, Security, Quality Assurance en IT Operations.

 • Je werkt met moderne technologie zoals Azure DevOps, Snowflake, Azure Data Factory, en ServiceNow.

Waarom kiezen voor Eneco

Als pionier in de energietransitie heeft Eneco zich een ambitieus doel gesteld voor 2035: klimaatneutraliteit als bedrijf en samen met al onze klanten, 15 jaar eerder dan de wereldwijde klimaatovereenkomst. De behoeften van onze klanten veranderen snel, en we moeten hen begeleiden in deze transitie terwijl we onszelf voortdurend aanpassen om te voldoen aan de verwachtingen van de moderne digitale consument.

Binnen onze Business Unit Data & Technology Services (DTS) nemen we de verantwoordelijkheid voor cruciale aspecten zoals data, integratie, kernapplicaties, IT-infrastructuur en platformen. Samen met de verschillende bedrijfsafdelingen van Eneco Group werken we aan oplossingen die de energietransitie ondersteunen en onze doelstellingen realiseren.

Dit ga je doen

Bij ons draait alles om impact. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van zowel nieuwe als bestaande rapportages, maar je neemt ook het voortouw in het initiëren van verbeteringen. Jouw expertise als senior developer stelt je in staat om het team te leiden, te inspireren en te onderwijzen in alles van datamodellering tot de nieuwste Power BI features. Jouw inzet en innovaties maken ons niet alleen effectiever, maar versterken ook onze positie als koploper in de energietransitie.

Gaat dit over jou?

Je bent een teamspeler pur sang. Met jouw proactieve houding draag je bij aan onze missie om de energietransitie te versnellen. Je deelt niet alleen je inzichten en meningen met collega's, maar neemt ook de verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan ons gemeenschappelijk succes. Dit doe je door:

 • Je brede IT-kennis en diepgaande interesse, met een sterke focus op IT Operations, DevOps, en Quality Assurance.
 • Je bewezen vaardigheden in ETL processen, SQL databases, en API-integraties, waardoor je complexe datastructuren kunt ontrafelen.
 • Je sterke analytische vaardigheden en je vermogen om complexe informatie duidelijk en overtuigend te communiceren.
 • Je integriteit, initiatiefrijkheid, en je altijd nieuwsgierige en onderzoekende instelling.
 • Je expertise in Azure Data Factory, Snowflake, Azure DevOps, en ServiceNow, die je in staat stelt om de grenzen van onze IT-mogelijkheden te verleggen.

Je bent verantwoordelijk voor

 • Het ontwerpen en implementeren van nieuwe dashboards en rapportages die ons inzicht geven en ons helpen sturen.
 • Het verfijnen en optimaliseren van bestaande rapportagetools, met een focus op gebruiksgemak en functionaliteit.
 • Het proactief voorstellen van innovatieve oplossingen voor Power BI initiatieven, die ons helpen onze doelstellingen sneller en effectiever te bereiken.
 • Het delen van je kennis en expertise op het gebied van datamodellering en visualisatie, waardoor het hele team groeit en zich ontwikkelt.
 • Het coachen en begeleiden van andere Power BI developers, zodat zij ook experts worden in hun vakgebied.

Dit worden je collega's

Je werkt in het System Team samen met een Tech Lead, DevOps engineers en Quality Assurance specialisten. Het team is verantwoordelijk de visie en strategie op het gebied van Quality Assurance en houdt zich bezig met IT4IT en het beheer van tooling, met name op het gebied van DevOps en QA.

Dit hebben we je te bieden

Bruto jaarsalaris tussen de €60.000 en €80.000

Inclusief 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling, voordelig sporten via Bedrijfsfitness Nederland en ouderschapsverlof.


Alle kans jezelf te ontwikkelen

Eneco zet vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werk dat werkt voor jou en het klimaat

Kies je voor een carrière bij Eneco, dan kies je voor ambitie, groei en kansen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en het werk te doen zoals het bij jou past. Daar hoort ook een goede werk-privébalans bij. Je kunt je tijden flexibel indelen en deels thuiswerken als je functie dat toelaat.

Zo werk je aan je eigen toekomst, maar óók aan die van de wereld. Want samen met je 4.000 collega's ga je voor die ene grote missie: klimaatneutraal in 2035. We helpen klanten sneller verduurzamen, bedenken innovatieve oplossingen en pakken kansen met beide handen aan. Doe je mee?

Zo gaat het verder

Wij begrijpen dat je wellicht nog meer wilt weten voordat je de volgende stap zet in jouw carrière. Of je nu vragen hebt over het interviewproces, de specifieke taken en verantwoordelijkheden van de functie, of gewoon nieuwsgierig bent naar de bedrijfscultuur, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wil je meer weten over deze vacature of over het proces? Dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen met onze recruiter.Functie:power bi developer
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4630 – 6173
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eneco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Senior Power BI Developer Eneco 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures