Vacature Salarisadministrateur

Salarisadministrateur in s-Gravenhage

Over de organisatie

Bij U Adviseurs draait alles om ongekende toewijding aan hun klanten. Als een middelgroot kantoor met een gezellig team van ongeveer 25 professionals, zetten zij zich in om de klanten meer dan alleen accountancy- en adviesdiensten te bieden. Ze werken iedere dag hard voor een ervaring die gekenmerkt wordt door onze belangrijkste kernwaarde: Dedication 3.0. Deze waarde onderstreept de belofte van uitzonderlijke betrokkenheid bij elke klant.

De diensten van U Adviseurs variëren van accountancy en fiscale aangiften tot (fiscale) advisering, Finance & Reporting en HR-diensten. Ze streven ernaar om met innovatieve oplossingen te komen die echt een verschil maken voor de klanten, zowel vandaag als in de toekomst en waarmee we onszelf positioneren als voorloper in onze branche.

Werken bij U adviseurs betekent dat je deel uitmaakt van een omgeving waar je mening telt, waar je kunt groeien en waar jouw inzet direct bijdraagt aan ons gezamenlijk succes. We zoeken mensen die onze passie voor Dedication 3.0 delen, die samen vooruit willen en waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling.

Wat je gaat doen

Als Salarisadministrateur bij U Adviseurs ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van salarisadministratie. Na een korte inwerkperiode kun jij volledig zelfstandig meedraaien. Ook zal je te maken krijgen met uiteenlopende HR / Payroll vraagstukken, waardoor je steeds meer invulling geeft aan jouw adviesrol. Daarnaast wordt je dé HR-lead voor een internationaal opererende FinTech. Dat betekent dat je als dedicated specialst in samenwerking met de klant steeds op zoek blijft gaan mogelijkheden om de salarisprocessen te optimaliseren. Je wordt de specialist in de gebruikte systemen en bent een bron van kennis op het gebied van Nederlandse arbeidswetgeving. Heb je daarnaast leidinggevende ambities? Maak je interesse kenbaar en dan ligt de weg open om het voortouw te nemen om de afdeling! 

Wie ben jij

 • HBO werk- en denkniveau
 • 24 - 40 uur per week beschikbaar
 • Ruime ervaring m.b.t. het voeren van (complexe) loonadministratie
 • Up to date kennis van het Nederlands arbeidsrecht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je bent sociaal, enthousiast en leergierig ingesteld en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid
 • Verder beschik je over een proactieve en initiatiefrijke houding, werk je nauwgezet en oplossingsgericht en ben je in staat om tegengas te geven indien nodig.

Wat je krijgt

 • Bruto fulltime salaris tussen €3.600 en €4.300, afhankelijk van senioriteit en ervaring
 • 8,5% vakantiegeld
 • Bonusregeling
 • Premievrij pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • 27 vakantiedagen + 1 extra vrije dag per kwartaal als je niet ziek bent geweest
 • Modern thuiswerkbeleid zodat er een goede balans is tussen werk en privé
 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en het volgen van verschillende opleidingen

High Quality Recruitment ondersteunt U Adviseurs exclusief in deze procedure. Vragen, reacties en sollicitaties kunnen verstuurd worden naar Melvin Bernard, te bereiken via m.bernard@high-quality.nl of via 06 - 21826485Functie:assistent salarisadministrateur
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3600 – 4300
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Salarisadministrateur High Quality 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures