Vacature Reliability Engineer

Reliability Engineer in Rotterdam

Nobian

Chemistry you can count on

The Netherlands - Rotterdam

Engineering

Fulltime

Reliability Engineer - Rotterdam

Ben jij iemand die processen goed kan overzien? Vind jij het coachen en trainen van jouw collega's omtrent het omgaan met materialen en processen interessant? En lijkt het jou leuk om de afdeling Reliability Engineering meer vorm te gaan geven op onze Rotterdamse site? Lees dan meer verder over deze uitdaging!


Reliability Engineer
Fulltime, Rotterdam
Bruto jaarsalaris tussen de EUR 64.000- 97.000

Jouw uitdaging als Reliability Engineer
Als Reliability Engineer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de betrouwbaarheid van de installaties op onze site voor een maximale installatiebeschikbaarheid. Dit doe je onder andere door root cause analyses uit te voeren en verbetervoorstellen voor de onderhoudsplannen te implementeren. Hierbij neem je altijd risico's, kosten en performance in ogenschouw en faciliteer je FMECA sessies samen met een groep specialisten. Vanuit deze rol maak jij het verschil op de langere termijn met het oog op de betrouwbaarheid van de fabrieken en kosten efficiency.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:
• Adviesfunctie in reliability strategie voor het ontwikkelen en implementeren van verbeteringsprojecten
• Ontwikkelen van de lange termijn onderhoudsstrategie voor Nobian Rotterdam.
• Sturen van reliability performance met gebruik van effectieve tools en technieken
• Neemt het voortouw in analyses van risicos, key performance indicators zoals 'cost drivers', 'bad actors' en afdelingsindicatoren en adviseert bij preventieve onderhoudsplannen
• Ontwikkelen en implementeren van risk management strategieën en onderhoudsconcepten voor predictief en preventieve maintenance in samenwerking met de maintenance engineers.
• Continu constructief overleg voeren met je eigen teamgenoten en de mensen op de werkvloer en hen actief betrekken bij het verbeteren van de veiligheid en de actieve risicobeheersing
• Coachen en trainen van de maintenance collega's, technicians en operators.
• Beoordelen en adviseren in spare part management.

Als Reliability Engineer werk je nauw samen met jouw Relaibility Engineer collega's. Je komt terecht in een team van ervaren (maintenance) engineers uit verschillende disciplines. Andere stakeholders zijn uitvoerend onderhoud, productie, procestechnologie, QHSE, Finance & Control en ingenieursbureaus. Je rapporteert aan de Maintenance Engineering Lead.

Heb jij het in huis?
Je bent een consultant en een engineer in één. Je hebt altijd oog voor de betrouwbaarheid van de installatie en brengt de organisatie naar een hoger plan. Daarvoor ben je zelfsturend, kritisch, proactief en risicobewust. Tevens ben je een teamplayer, kun je processen overzien en ben je overtuigend. Je hebt brede ervaring in projectmatig werken, maintenance engineering en/of turnarounds in een maintenance omgeving. Tot slot breng je mee:
• Bachelor or Master's Degree in een technische opleiding, bij voorkeur Werktuigbouw, Chemische technologie of Mechatronica
• Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie als Reliability Engineer of maintenance/productie in de chemie- of energiesector;
• Uitstekende kennis van Excel en bij voorkeur kennis van geautomatiseerde systemen als SAP en Optimizer+;
• Kennis van BRZO regelgeving is een pre.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal

Dit kun jij van ons verwachten
Je krijgt bij Nobian alle ruimte voor het toepassen en uitbreiden van je expertise in maintenance- en reliability engineering. Je bent breed betrokken bij allerlei OPEX en CAPEX projecten, dus je hebt aardig wat variatie in je werk. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling actief, en onze internationale organisatie biedt op termijn doorgroeikansen. Daarnaast bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: EUR 64.000- 97.000 per jaar;
• 35 vakantie- en verlofdagen;
• Aantrekkelijk bonusregeling met een targetpercentage van 10%;
• Uitstekende pensioenregeling

Wil jij bij Nobian aan de slag als Reliability Engineer?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met , , .

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.


Nobian Rotterdam

Nobian is een Noordwest-Europese producent van zout en chloor-alkali producten. In Rotterdam staat de grootste van onze 7 productielocaties Op onze site werken ongeveer 250 medewerkers en onze site heeft een spilfunctie in de regio. De Chlorine Caustic Utilities (CCU) in Rotterdam is een van de grootste, modernste en veiligste elektrolyse chloorfabrieken ter wereld en is daarnaast binnen de site verantwoordelijk voor de levering van o.a. elektriciteit, gas, stoom en water aan onze interne en externe klanten. De CCU neemt een centrale rol binnen het chloorcluster in het Rotterdam Botlek gebied. De veiligheid en bedrijfszekerheid van onze processen is daarom van het hoogste belang. Nobian heeft de ambitie om een koploper in de chemische industrie te zijn als het gaat om klimaatneutraal produceren. Nu al is een groot deel van onze productie gebaseerd op groene stroom, waardoor we als eerste Nederlandse producent groene waterstof maken.Functie:reliability engineer
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4938 – 7485
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Reliability Engineer Nobian 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures