Vacature Recruiter

Recruiter in Leidschendam

Over de functie

Binnen ons bedrijf Maandag® zijn wij opzoek naar nieuwe collega's op onze vestiging in Rijswijk. Maandag is een dynamische en groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het detacheren van professionals in de publieke sector. Wij geloven in de kracht van mensen en streven ernaar om de juiste professionals te koppelen aan uitdagende projecten binnen de overheid, zorg, onderwijs en andere publieke instellingen. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven professionals voor de functie van Recruiter.

Als Recruiter bij Maandag ben je verantwoordelijk voor het vinden, werven en selecteren van gekwalificeerde professionals die passen bij de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers. Je bent een matchmaker die de juiste persoon op de juiste plek plaatst.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Je bent sales gericht, en kan wel tegen een stootje.
  • Je hebt HBO werk en denk niveau.
  • Je houdt van targets en wil deze eigenlijk ook altijd nog overtreffen

enthousiast? laten we even bellen!

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:assistent recruiter
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3100
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via chelsea.amweg@maandag.nl of 657339954. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Recruiter Maandag 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures