Vacature Projectondersteuner Ruimtelijke Opgaven

Projectondersteuner Ruimtelijke Opgaven in Reeuwijk

+31(0)182-39 52 03

RPR

  • Werken bij RPR

Selecteer een pagina

Projectondersteuner ruimtelijke opgaven

24-40 uur

Nederland staat voor grote ruimtelijke opgaven. Denk aan de energietransitie, de woningbouwopgave, natuurontwikkeling, wateropgave en transitie van het landelijk gebied. Opgaven die een claim leggen op de beperkte ruimte in Nederland. RPR stuurt mensen en processen aan, om Nederland toekomstbestendig te maken. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar versterking!

Ben jij een organisatietalent met een passie voor ondersteuning en een talent voor verbinden? Heb je ervaring met het ondersteunen van een projectleider en kun je hier op 'eigenzinvolle' wijze invulling aan geven? RPR Stakeholdermanagers zoekt een proactieve Projectondersteuner Ruimtelijke Opgaven om met jou te werken aan een toekomstbestendig Nederland.

RPR brengt mensen en processen in beweging!

Als Projectondersteuner speel je een cruciale rol in het faciliteren van ruimtelijke opgaven. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van strategische initiatieven en het helpen omzetten van plannen naar praktische acties, met als doel beweging te brengen in vastzittende processen en draagvlak te creëren in complexe ontwikkelingsprojecten. Je voelsprieten moeten goed werken, want het is aan jou de taak om aan te voelen waar jouw ondersteuning nodig is. Het spreekt je aan om dat te doen in een complexe en dynamische omgeving.

Bij RPR delen we een bepaald DNA, in normen en waarden, in energie én in 'vakteamschap' waarbij we de mens-mens relatie centraal zetten. Met passie en gedrevenheid bouwen we, passend bij ons DNA, aan onze eigen RPR-Tribe. We ontwikkelen een eigen cultuur waarin we energie krijgen van elkaar en van ons werk. Je komt te werken in een dynamische organisatie in ontwikkeling, met een flinke groeiambitie.

Zit dit in jouw DNA?

✔ Jij bent de verbindende factor voor alle lagen van een organisatie.

✔ Jij wordt er blij van om vanuit jouw rol een bijdrage te leveren aan projecten binnen de ruimtelijke opgaven in Nederland.

✔ Jij bent betrokken, ondernemend en laat zien dat problemen niet altijd op dezelfde manier opgelost hoeven te worden.

✔ Jij beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om overzicht te behouden in een dynamische werkomgeving.

✔ Jij bent communicatief sterk en hebt het vermogen om effectief te schakelen tussen verschillende belanghebbenden.

Wat doe je als projectondersteuner ruimtelijke opgaven?

✔ Ondersteunen van strategisch stakeholdermanagement door het coördineren van communicatie en informatie-uitwisseling tussen verschillende belanghebbenden.

✔ Het ene moment organiseer je een vergadering, maak je verslagen en zorg je voor opdrachtbrieven. Het andere moment zit je met bestuurders en programmamanagers aan tafel en krijg je veel mee over de ruimtelijke opgaven waar we aan werken.

✔ Uitvoeren van diverse administratieve taken, waaronder het bijhouden van dossiers, het opstellen van rapportages en het plannen van vergaderingen en bijeenkomsten.

Wat bieden we jou?

✔ Een 'vooruitprikkelende' organisatie met een duurzame groep collega's die gedrevenheid en passie gemeen hebben. En een uitstraling en houding hebben van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat ze doen.

✔ De mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen is voor ons vanzelfsprekend. Binnen de RPR Academy volgen we de ontwikkelingen binnen ons vakgebied en ontwikkelen we ons 'vakteamschap', DNA en gedrag ten opzichte van stakeholders. Hier delen we onder andere mogelijk toe te passen gesprekstechnieken en werkvormen.

✔ Wekelijks vers fruit en regelmatig gezellige borrels, bbq's en teamuitjes!

✔ Een vaste baan, een goede reiskostenregeling, laptop en een mooi salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

✔ Salarisrange € 3.000,- tot € 5.500,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.

✔ Bijdrage zorgverzekering

Wat breng je mee?

✔ Minimaal een afgeronde MBO/HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Administratie, Secretarieel of vergelijkbaar.

✔ Enige ervaring (minimaal 1 jaar) in een ondersteunende rol, bij voorkeur binnen een politieke of projectgerichte omgeving.

✔ Bekend met administratieve processen en ervaring met het gebruik van kantoorsoftware, zoals Microsoft Office.

✔ Je bent in staat om software die bij opdrachtgevers wordt gebruikt je snel eigen te maken.

Daarom wil je bij RPR werken

Bij RPR stap je in een bruisende omgeving waar passie en enthousiasme de toon zetten. We zijn een kleine organisatie met grote ideeën en bieden een arbeidsvoorwaardenpakket dat niet alleen in je huidige behoeften voorziet, maar ook aan je toekomst denkt. Bij ons hoef je je nooit af te vragen of er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We moedigen dat juist aan en bieden de mogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontplooien.

Wat RPR nog specialer maakt, is onze transitie op dit moment. Collega's worden actief betrokken en krijgen de ruimte om hun inbreng te geven. We zetten samen de koers uit van het bedrijf voor een nog succesvollere toekomst. Bij RPR gaan we verder dan werk; we creëren een leefomgeving waarin iedereen floreert en bijdraagt aan het succes van onze organisatie.

Bel of mail via 8 of .

Is deze baan iets voor jou?
Stuur je motivatiebrief en CV naar
.

RPR
Edisonstraat 15
2811 EM Reeuwijk

+31 (0)182 39 52 03Functie:projectondersteuner ruimtelijke opgaven
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5500
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RPR Stakeholdermanagers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Projectondersteuner Ruimtelijke Opgaven RPR Stakeholdermanagers 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures