Vacature Projectleider Vastgoed

Projectleider Vastgoed in Alphen aan den Rijn

Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor grootschalig onderhoud aan bestaand vastgoed. Hierbij draag jij je steentje bij aan het verduurzamen en verbeteren van woningen. Denk aan energetische maatregelen i.c.m. met noodzakelijk onderhoud. Van balkonverbreding, de schil tot isolatie van kelders en installaties.

Jij als Projectleider zorgt voor de totale coördinatie, begeleiding en planning van de projecten. Dit doe je samen met het team, onderaannemers en leveranciers. Jij maakt het verschil wanneer het project kwalitatief, financieel gezond en naar tevredenheid van de klant wordt gerealiseerd. Kortom, een dynamische functie waar techniek en communicatie centraal staat.Functie:Verduurzaming & Renovatie, Projectleider
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Projectleider Vastgoed Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures