Vacature Projectleider Civiel

Projectleider Civiel in Rotterdam

Over de functie

Als Projectleider Civiel ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van diverse civieltechnische projecten binnen de gemeente. Je zorgt voor de planning, budgetbewaking en kwaliteitscontrole van de projecten, en stuurt een team van professionals aan. Je werkt nauw samen met andere afdelingen binnen de gemeente, externe partners en stakeholders om de projecten succesvol af te ronden.

Functie eisen

  • HBO of WO werk- en denkniveau in een relevante technische richting, zoals civiele techniek of bouwkunde+
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider civiel binnen een gemeente of vergelijkbare organisatie+
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Wet milieubeheer en de aanbestedingswet+
  • Dutch speaking only.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Civiel die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Leidinggevende functies in de bouwnijverheid
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4100 – 6000
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Projectleider Civiel Maandag 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures