Vacature Project Engineer

Project Engineer in Rotterdam

Ben jij een gedreven en ervaren Project Engineer met passie voor duurzame energie en wil je graag bijdragen aan de energietransitie? Dan is dit jouw kans om het team te versterken bij bij deze opdrachtgever, een toonaangevende speler op het gebied van duurzame energie. Wij zijn op zoek naar een Project Engineer voor onze Koude Warmte Opslag (KWO) projecten. Als Project Engineer speel je een essentiële rol in het ontwerp, de ontwikkeling en de realisatie van innovatieve KWO-projecten, waarmee we onze ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzame energie willen behalen.

Wat worden je voorwaarden als Project Engineer?

Als Project Engineer kan je behalve ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden daarnaast qua arbeidsvoorwaarden ook het volgende verwachten:

 • mogelijkheid om je dag flexibel in te delen

 • 50/50 regeling, dat houdt in 50% op kantoor en 50% thuis

 • deel uitmaken van het duurzaamheidstraject binnen de organisatie

 • 25 vakantiedagen plus 18 roostervrijedagen

 • een salaris van €4166 tot €6750

Wie ben jij?

Om in aanmerking te komen voor de positie van Project Engineer wordt er het volgende van je gevraagd:

 • kwaliteit- en resultaatgericht

 • een afgeronde HBO, WO opleiding WTB

 • ervaring met SolidWorks

Wat ga je doen als Project Engineer?

Als Project Engineer ben je voor zowel de voorbereiding als uitvoering van projecten het eerste aanspreekpunt. Je houdt toezicht op het project en zorgt ervoor dat de benodigde technische informatie beschikbaar en daarnaast aan de gestelde eisen voldoet. Tijdens het voorbereiden en uitvoeren van de lopende projecten voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 • je bent verantwoordelijk voor de projecten van A tot Z op engineeringsniveau

 • je bent bezig met het ontwerpen van klantoplossingen

 • je zorgt ervoor dat netontwerpen passen in de omgeving en bepaald het tracé voor een definitief ontwerp

Organisatie

Dit bedrijf is een grote speler binnen de energiesector in Nederland, met een focus op het beheren en distribueren van elektriciteit en gas. Zij spelen een cruciale rol bij het veiligstellen van energievoorzieningen voor huishoudens, bedrijven en instellingen. Het bedrijf staat bekend om zijn inzet voor duurzame energie en het stimuleren van innovatie om de energietransitie te ondersteunen. Onze partner biedt klanten betrouwbare en efficiënte energiediensten, en blijft streven naar vooruitgang binnen de sectorFunctie:product proces engineer
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4166 – 6750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Project Engineer Connetix 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures