Vacature Orderpicker

Orderpicker in Waddinxveen

Jij, als gepassioneerde orderpicker, bent de rots in de branding in ons dynamisch en snelgroeiende bedrijf, Nedcargo te Waddinxveen. Jij zorgt ervoor dat onze klanten in binnen- en buitenland precies krijgen wat ze hebben besteld. Met je handscanner verzamel je alle goederen en maak je ze verzendklaar voor onze inpakkers. Heb je zin in meer? Geen probleem, er is volop gelegenheid voor ontwikkeling, bijvoorbeeld in controlewerk en goederenontvangst. Ben je klaar om deel uit te maken van onze ambitieuze, dynamische en innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in logistiek en retail distributie van voeding, levensmiddelen en drank? Lees dan snel verder!

Wij bieden:

- Twee werktijden om uit te kiezen: 6:00 - 15:00 of 15:00 - 24:00;

- Een duidelijke planning per week;

- Een eerlijk salaris van €14,44 per uur (incl. ploegentoeslag van 8,75%) - Prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO BGV;

- Een reiskostenvergoeding van maximaal €11,50 per dag;

- Extra toeslagen voor overuren (130%), werken op zaterdag (150%) en zondag (200%).

Wij vragen:

- Ervaring als orderpicker;

- Dat je binnen een straal van maximaal 25-30 km van Waddinxveen woont;

- Dat je de Nederlandse of Engelse taal beheerst;

- Eigen vervoer voor woon-werkverkeer.

Waar ga je werken:

In het bruisende Waddinxveen word je onderdeel van Nedcargo, een bedrijf dat zich vol passie stort op de logistiek en retail distributie van voeding, levensmiddelen en drank. Onze ambitie? Samen met onze klanten, leveranciers en collega’s afval uit de supply chain verminderen. We zijn ambitieus, dynamisch en vernieuwend, en kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in ons team!Functie:orderpicker
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Orderpicker Timing 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures