Vacature Online Marketeer bij Anthura

Online Marketeer bij Anthura in Bleiswijk

Creatieve online Marketeer met een passie voor bloemen en planten (32-38 UUR)

Jij creëert ons online visitekaartje! Je laat aan onze internationale klanten en stakeholders zien waar Anthura voor staat. Je maakt deel uit van het team marketing en jouw opdracht is zorgen voor optimale online vind- en zichtbaarheid. We hebben ideeën genoeg, content te over, een overvolle jaarkalender en onophoudelijke vraag vanuit de organisatie. Jij weet wat er moet gebeuren als het gaat om online vind- en zichtbaarheid en bent het aanspreekpunt voor alle digitale vragen. Je beheert actief alle social mediakanalen en maakt een digitaal marketingplan. Daarnaast beheer en optimaliseer je de nieuwe website.

Over Anthura

Anthura is dé expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Met onze genetica, jonge planten en expertise leveren wij telers wereldwijd de producten en kennis die nodig zijn voor een duurzame keten. Binnen Anthura spat de passie voor de rassen die we ontwikkelen en veredelen ervan af. Of het nu gaat om onderzoekers, teeltmedewerkers, laboranten, accountmanagers of directie: we delen stuk voor stuk de drive om onze rassen maximaal te laten presteren en ervoor te zorgen dat Anthura wereldwijd nummer 1 blijft.

Dit ben jij

Enthousiast, zelfstandig en creatief met een passie voor bloeiende planten. Je bent hands-on en doortastend en ziet het helemaal zitten om je op onze online zichtbaarheid te storten.

De ideale kandidaat past binnen dit profiel en..

  • beschikt ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • heeft ervaring met social media, analytics en SEO;
  • heeft een HBO/WO werk-/denkniveau en bij voorkeur een opleiding op het gebied van (online) marketing.

Wie zijn wij

Je komt terecht in een marketingteam van 5 personen met verschillende expertises. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om binnen Anthura leuke dingen met elkaar te doen. Zo organiseren we team uitjes, hebben we een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. In ons vernieuwde kantoor krijg je je eigen plek en word je omringd door onze producten.

Binnen het bedrijf en de functie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden een jaarcontract met de intentie dit na een jaar om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar de functie? Bel of whatsapp dan met Mareen Bogerd, Manager Marketing, 06- 579 305 68. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie laat het ons ook dan weten.

Jouw CV met motivatie kan je sturen naar sollicitatie@anthura.nl

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.Functie:Online marketeer
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anthura BV via sollicitatie@anthura.nl of 645408941. Of bezoek hun website https://www.anthura.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Online Marketeer bij Anthura Anthura BV 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures