Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Moerkapelle

Innovaties

Double Check Lily
Werken bij

12.4
ha kas

20.000.000
takken per jaar


Fokus auf Nachhaltigkeit

Ons Team

Elke dag ervaren we weer wat een genot het is om te werken met lelies. Goede resultaten behalen benodigd een toegewijd team waar moderne technologie een belangrijke rol speelt. Technologie mag dan belangrijk zijn, maar mensen maken het verschil! Met vele jaren ervaring heeft Double Check Lily en haar team een uitstekende expertise en diepgaande kennis verworven wat betreft het cultiveren van lelies.

Double Check Lily is altijd op zoek naar talent dat van aanpakken weet. En de vrijheid van zelfstandig werken weet te waarderen. Momenteel hebben we de volgende vacatures. Staat de juiste functie er niet bij, maar wil je wel graag deel uitmaken van ons team?

Meewerkend voorman

Dan hebben wij een superleuke, afwisselende en uitdagende functie voor jou!

Wie zoeken wij?

Voor één van onze locaties zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman met aandacht voor de mensen en het productieproces. Je houdt je actief bezig met het informeren en betrekken van jouw team én werkt zelf net zo hard mee . Je wilt graag slim werken samen met jouw team om dagelijks de productie o p efficiënte wijze te verwerken. Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider om ervoor te zorgen, dat alle lelies op tijd en op de juiste wijze naar de klanten gaan . Je bent daarnaast vertrouwd met automatiseringsprocessen in de glastuinbouw.


Dit zijn wij

Double Check Lily is een professionele leliebedrijf en één van de grootste in de leliesector. Jaarlijks produc eren we op onze 12 ha bijna 20 miljoen lelies, die verkocht worden over de hele wereld. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en hebben flink geïnvesteerd in nie uwe teeltmethoden. Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe lelierassen. We mogen ons niet voor niets de 'Innovators of Lily Cultivars' noemen. Werkplezier st aat bij ons hoog in het vaandel! Onze website wordt momenteel vernieuwd, dus laat je daar niet door afschrikken ;). We laten je ons bedrijf voorlopig liever 'real life' zien!


Dit ben jij

 • Je bent een aanpakker
 • hebt relevante ervaring in de sector
 • neemt verantwoording
 • is leergierig
 • coacht een team , maar werkt zelf net zo hard mee
 • in bezit van een MBO of vergelijkbaar diploma

Dit bieden wij

 • Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • Volop groeimogelijkheden
 • Gezelligheid en werkplezier!

Soort dienstverband: Voltijd


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Weet jij van aanpakken en ben je niet bang voor vieze handen? Dan is dit wat voor jou!


Ben jij nieuwsgierig naar hoe het werkt bij een modern glastuinbouwbedrijf? Wij hebben een uitdagende, afwisselende stageplek voor jou!

Meewerkend voorman
Functie:meewerkend voorman
Startdatum:21-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Double Check Lily via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Meewerkend Voorman Double Check Lily 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures