Vacature Medewerker Verkoop Buitendienst / Binnendienst

Medewerker Verkoop Buitendienst / Binnendienst in Aldtsjerk

Kassaplan

Medewerker Verkoop Buitendienst / Binnendienst

Ben jij klaar voor een mooie uitdaging in de sales? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en commercieel ingestelde medewerker als toevoeging voor ons sales team. Heb je een vlotte babbel en een flinke dosis gedrevenheid? Zoek je daarnaast een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen, samenwerkt in een super leuk team én wordt beloond voor je harde werk en prestaties? Stop met zoeken en solliciteer bij ons, want wij zoeken jou! Locatie: Zevenhuizen (ZH) Uren: Fulltime / Parttime Startdatum: Per direct / in overleg Als toevoeging van ons Sales team zijn wij op zoek naar een medewerker die weet van aanpakken. We verlangen dat jij zowel onze bestaande klanten uitstekend kan bedienen als ook nieuwe klanten aan ons kan binden. Primaire doelstelling van deze functie is het verhogen van ons marktaandeel. Je wordt hierbij ondersteund door het gehele sales en marketing team.

  • https://kassaplan.nl/verkoop-buitendienst-binnendienst
  • STAND: G102


Functie:medewerker verkoop binnendienst
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trendz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Medewerker Verkoop Buitendienst / Binnendienst Trendz 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures