Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Moerkapelle

Dit ga je doen

Als Medewerker Technische Dienst in Moerkapelle ben je bezig met het oplossen van storingen en het doen van onderhoud. Dit zorgt ervoor dat de productie soepel verloopt. Je werkt samen met verschillende collega's, zoals monteurs en teamleiders. Ook let je op de veiligheid en probeer je suggesties te doen om het werk beter te maken. Je moet ook kunnen werken met computersystemen. Het is belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en als je Engels spreekt, is dat handig. Als persoon ben je actief, heb je technisch inzicht en kan je goed communiceren. Het is belangrijk dat je energiek bent, oplossingen kunt bedenken voor problemen en niet snel gestrest raakt.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat werken bij een moderne bakkerij die traditioneel vakmanschap combineert met moderne technieken. Ze maken onder andere krakelingen, kaneelstengels, speculaas, crackers en beschuiten. Het bedrijf volgt strikte kwaliteitsnormen, waarbij het een en ander om de hoek komt kijken.

Samen met twee collega's vorm je het team van Medewerkers Technische Dienst en werk je in drie ploegen. Je hebt een ochtenddienst van 06.00 tot 14.00 uur, een middagdienst van 14.00 tot 22.00 uur, en een nachtdienst van 22.00 tot 06.00 uur, die op oproepbasis is.

Ben jij Handige Harry, een Doener en geen Denker? Zoek niet verder! Wij hebben een uitdaging voor jou als Medewerker Technische Dienst. Solliciteer nu en help ons om deze moderne bakkerij draaiende te houden!

Dit krijg je

  • Salaris tot € 3.840,- bruto per maand op basis fulltime (36 uur)
  • 25 vakantiedagen
  • 8 % vakantiegeld
  • Ploegentoeslag 12,75%
  • Consignatievergoeding
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km
  • Diverse leuke activiteiten vanuit de werkgever, zoals b.v. een bbq
  • Uitzicht op contract rechtstreeks bij je nieuwe werkgever


Functie:Medewerker Technische Dienst
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2795 – 3840
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 010-3031921. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Medewerker Technische Dienst Raaak Personeel 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures