Vacature Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering in Rotterdam

Over ons

 • Over Parnassia Groep
  • Collega's over Parnassia Groep

Manager bedrijfsvoering

PsyQ zoekt voor de regio Rijnmond een "inspirerende bruggenbouwer die de bedrijfsvoering regelt!"
Dit ga je doen

Ben jij een ervaren, verbindende en coachende manager met geduld en doorzettingsvermogen? Werk je graag met professionals die autonomie hoog in het vaandel hebben staan en die de beste zorg willen leveren? Heb jij de ambitie om te werken aan continue verbeteringen van processen zodat zoveel mogelijk cliënten hulp krijgen bij hun herstel? Dan zijn wij op zoek naar jou en komen wij graag met je in contact!
De vier specialistische teams, waar je als nieuwe manager bedrijfsvoering mee gaat werken, staan bekend om hun vakmanschap en zijn gevestigd op de locatie Max Euwelaan in Rotterdam. Deze multidisciplinaire, deskundige teams werken met veel passie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. De collega's nemen een actieve rol in de voortdurende inhoudelijke doorontwikkeling van het behandelaanbod, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief.

Samen met de managers zorg vorm je een goed samenwerkend duaal team: jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het realiseren van de behandelinhoudelijke en bedrijfsmatige doelstellingen van het team en rapporteren aan de directeur zorg en de van de regio Rijnmond.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vorm geven van een zodanig teamklimaat dat onze collega's uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen en dagelijks met trots en plezier hun werk kunnen doen. Naast het personeelsbeleid is het werken aan een financieel gezond resultaat met correcte registratie van de dienstverlening, belegd bij de manager bedrijfsvoering.

De focus van jouw werkzaamheden ligt op:

 • Het zorg dragen voor een veilige en uitdagende werkomgeving waar collega's met trots en plezier werken;
 • Het oog houden voor het welzijn en de vitaliteit van de collega's in jouw teams met een goede balans tussen zakelijkheid en betrokkenheid;
 • Het duurzaam gezond maken/houden van de teams waarbij het financiële huishoudboekje op orde is conform de begrotingsafspraken;
 • Het minimaliseren van de administratieve lasten en zorgen voor een goede werkplek voor behandelaren;
 • Het op sterkte houden van je teams met aandacht voor behoud van collega's, werving en selectie en verzuimbegeleiding;
 • Het permanent monitoren van de voortgang van de resultaten, tijdig bijsturen en zorg dragen voor maandelijkse managementrapportages.

Dit ben jij:

Omdat dit een functie betreft voor de ambulante zorgprogramma's zoeken wij een collega die goed met zelfstandig werkende, hoogopgeleide professionals om kan gaan. Je wacht niet af maar pakt aan, durft buiten de kaders te denken en zit vol energie. Je bent een bevlogen en gewaardeerd manager met aantoonbare leidinggevende ervaring die de tanden in iedere nieuwe uitdaging zet. Je deinst niet terug als het even schuurt en bent direct in je communicatie. Je ondersteunt en faciliteert het team waar nodig en brengt flexibiliteit, humor en je empathisch vermogen mee. Je bent HBO of universitair opgeleid en beschikt bij voorkeur over een afgeronde bedrijfskundige opleiding.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3835,- en maximaal € 5848,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

PsyQ , specialist van de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen, is onderdeel van Parnassia Groep .

Interesse

Neem dan contact op met , , via .

Deel op X

Zorgbedrijf: PsyQ

Standplaats(en): Rotterdam

Opleidingsniveau: HBO

Salarisschaal: FWG 64/65 (€4108,- tot €6264,-)

Dienstverband: Bepaalde tijd

Maximaal aantal uren: 36

Nummer: 3344Functie:manager bedrijfsvoering
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4108 – 6264
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parnassia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Manager Bedrijfsvoering Parnassia 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures