Vacature Maatjes

Maatjes in Leiden

Wij zoeken maatjes, in alle soorten en maten:

Een aantal cliënten die wij begeleiden is op zoek naar een maatje. Meestal zoekt een cliënt een maatje om samen iets leuks te doen: van samen tutten en nagels lakken tot indoor skydiven. Een stad bezoeken en historische gebouwen bekijken, het pakken van een terrasje, gamen, voetbal kijken, naar de bios, concert of braderie. Er zijn ook cliënten die graag iets willen leren, bijvoorbeeld koken, studiebegeleiding of de taal beter leren spreken.

Waarom een maatje?
Er zijn verschillende redenen waarom iemand een maatje zoekt. Bijvoorbeeld omdat het leuker en gezelliger is dan alleen. Of omdat het lastig is om jezelf ertoe te verzetten als je het alleen moet doen. Omdat je je veiliger voelt met iemand samen, bijvoorbeeld in situaties waarin er iets onverwachts gebeurt. Of omdat je weinig contact met andere mensen hebt en je sociale netwerk klein is.

Iets voor jou?
Wij bieden vrijwilligerswerk dat past bij jouw situatie. Want vrijwilligerswerk bij De Haardstee is net zo leuk en divers als de mensen die wij begeleiden. Als je je als vrijwilliger aanmeldt, nodigen we je uit voor een gesprek. Samen kijken we wat bij jou past. Ook de koppeling met onze cliënten gebeurt zorgvuldig. Je maakt eerst kennis. Is er geen klik? Dan zoeken we samen naar andere mogelijkheden. We vragen onze vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Deze wordt door ons vergoed.

Wat hebben wij jou te bieden?
We organiseren bijeenkomsten, bijvoorbeeld over het omgaan met autisme spectrum stoornis of mensen met een licht verstandelijke beperking in het algemeen. Je krijgt natuurlijk een uitnodiging voor onze jaarlijkse kerstbijeenkomst en je ontvangt een kerstpakket.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Gebruik onderstaande knop om een e-mail te sturen of bel met Krista van de Voort, coördinator netwerk & vrijwilligers via .

Wij bieden vrijwilligerswerk dat past bij jouw situatie. Want vrijwilligerswerk bij De Haardstee is net zo leuk en divers als de mensen die wij begeleiden.

Contact met De Haardstee

Telefoon

Op ma, di, wo, do bereikbaar van 09.00 - 12.30 en van 13.00 - 16.30 uur.
Op vrijdag van 09.00 - 12.30 uur.Functie:maatjes
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Maatjes Stichting De Haardstee 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures