Vacature Leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek

Leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek in Rotterdam

Werk-leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek voor statushouders

Ben jij een (oud)statushouder en wil jij jezelf ontwikkelen met de zekerheid van een vaste baan in de infratechniek? Direct salaris, een betaalde opleiding volgen en twee mbo-3 diploma's behalen? Kies dan voor het werk-leertraject tot Eerste Monteur Elektrotechniek!

Utrecht €2500 Vast 40 uur

Eerste monteur in opleidingEerste monteur in opleiding

Als Elektromonteur is geen dag hetzelfde. 's Ochtends check jij de planning. Wat ga je vandaag doen? Je vertrekt van huis met je bedrijfsauto naar de locatie in jouw werkgebied. Vandaag ga je een kabelmof voor laagspanning maken en morgen los je een storing op in een middenspanningstation. Natuurlijk doe je dit samen met je collega's. Jouw werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, onderhouden en oplossen van storingen aan de laag- en middenspanningsnetten, transformatorstations en openbare verlichting. Daarnaast draai je eens in de 5 weken een wacht- en storingsdienst.

Jouw werkplek is altijd dichtbij je woonplaats. Je kan bijvoorbeeld werken in de regio's Amsterdam, Alkmaar, Almere, Apeldoorn, Doetinchem, Drachten, Duiven, Ermelo, Haarlem, Heerenveen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Utrecht, Sneek en Tiel.


Een traject voor jou als (oud-) statushouder waarbij je vanaf dag één salaris ontvangt en baangarantie hebt. Technical Valley organiseert dit werk-leertraject in samenwerking met het UAF, Alliander en Quercus. Je volgt de mbo niveau 3-opleiding Eerste Monteur Laag- en Middenspanningsdistributie. Daarnaast krijg je extra Nederlandse taallessen. Tijdens de opleiding en het werk word je begeleid door zowel Quercus als Technical Valley. In dit traject ga jij steeds zelfstandiger aan het werk als Elektromonteur. Je collega's bij Alliander helpen je hier ook graag bij.

Je start als Monteur en vanuit daar kan je verder doorgroeien. Wil jij op 2 september starten met dit werk-leertraject en werken aan jouw toekomst in de infratechniek?

Waar sta je over twee jaar?

Over twee jaar ben jij volledig zelfstandig aan het werk als Eerste Monteur Elektrotechniek. Je kijkt terug op een mooie en leerzame tijd. In slechts 18 maanden ben jij opgeleid tot Eerste Monteur en na alle theorie- en praktijklessen ben je nu zelfstandig aan het werk. Je hebt inmiddels stage gelopen bij Alliander en hebt ervaring opgedaan als Elektromonteur. Op naar meer ervaringen!

In 18 maanden tijd word jij opgeleid tot Eerste Monteur Elektrotechniek. De eerste 6 maanden ga je naar school in Ermelo. Elke dag is anders tijdens de opleiding. Om je diploma's en certificaten te behalen, ga je met veel verschillende opdrachten aan de slag. Naast de reguliere zaken is er extra aandacht voor de Nederlandse taal en cultuur. Je wordt tijdens je opleiding goed begeleid door zowel Quercus als Technical Valley. Dit doen we door extra taallessen en activiteiten te organiseren. Na het behalen van je diploma ga je volledig aan het werk bij Alliander.

 • Je haalt zonder kosten jouw mbo 3-diploma's en verschillende certificaten;
 • Een baan bij netbeheerder Alliander als Eerste Monteur elektrotechniek;
 • Direct een salaris van €2.500 bruto per maand;
 • Extra Nederlandse taal- en cultuurlessen, en activiteiten;
 • Goede begeleiding tijdens het hele traject;
 • Een auto om te gebruiken tijdens het traject.

 • Werkervaring of een opleiding in de techniek;
 • Bij het begin van het traject spreek je de Nederlandse taal op B1-niveau;
 • Het liefst een Nederlands rijbewijs en anders helpen wij je hiermee;
 • Je bent gemotiveerd en fysiek in staat om buiten te werken;
 • Je houdt tijdens de opleidingsperiode rekening met het reizen naar Ermelo.

Alliander is de grootste netbeheerder van Nederland en voorziet miljoenen mensen in Nederland van stroom. In een gezellig team werk je samen aan elektriciteit voor iedereen, nu en in de toekomst. Samen maak je van ieder project een succes! Je zit in een klas met medestudenten die eenzelfde achtergrond hebben als jij. Jullie helpen elkaar tijdens de opleiding en hebben allemaal hetzelfde doel; een mooie baan en een betere toekomst!

Techniek heeft energie nodig. Daarom zijn wij al ruim 15 jaar lang een bron van energie voor de technische sector. We werken in uiteenlopende functies binnen de energietechniek, installatietechniek, railtechniek en telecom aan toonaangevende projecten. Zo zorgen we voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland. We bedenken het achter de tekentafel en staan net zo lief zelf met onze voeten in de klei. Wij zijn bedenkers én afmakers! Dit zijn we geworden door talent elke dag verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een cruciale rol. Hoe kunnen we jou de energie geven om de juiste uitdaging te vinden? En wat zijn je groeiambities? Dat is een van de redenen dat meer dan 400 collega's en opdrachtgevers al jaren met ons samenwerken. Kom jij de energietransitie samen met ons versnellen?

Tijdens de opleiding in Ermelo leer je veel van ervaren docenten. In de praktijkwerkplaats ga je aan de slag met verschillende opdrachten. Zo ben je na de opleiding klaar voor jouw nieuwe baan als Elektromonteur bij Liander!

Goede keuze, je hebt gesolliciteerd! Binnen één week hoor je meer

Kennismaking met Marijn

We zijn benieuwd naar jouw ambities

Op gesprek bij Alliander

Samen met jou versnellen wij de energietransitie

Marijn staat voor je klaar!

Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Stuur mij een berichtje en we plannen direct een afspraak in. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook!

Marijn van Roekel

Krijg je hier energie van?

Rotterdam €3500 - 5500 Vast 32-40 uur

Jij weet als geen ander dat kennis delen en zelfontwikkeling de sleutel zijn tot succes. Als Engineer wil jij jezelf blijven verbeteren. Jij bent op zoek naar een werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om te groeien. Een vaste baan met voldoende afwisseling en kansen om kennis op te doen en te delen. Terwijl je tegelijkertijd ook nog bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie en zorgt voor een betere wereld!

Utrecht €3500 - 5500 Vast 32-40 uur

Jij weet als geen ander dat kennis delen en zelfontwikkeling de sleutel zijn tot succes. Als Engineer wil jij jezelf blijven verbeteren. Jij bent op zoek naar een werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om te groeien. Een vaste baan met voldoende afwisseling en kansen om kennis op te doen en te delen. Terwijl je tegelijkertijd ook nog bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie en zorgt voor een betere wereld!

Lelystad €3500 - 5500 Vast 32-40 uur

Zo werken we samen aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor ons klimaat.

BTW: NL 857230815B01

Copyright 2024 - Technical Valley

Werk-leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek voor statushoudersFunctie:leertraject 1e monteur elektrotechniek
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek Finance Valley 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures