Vacature Leerling Verpleegkundige Niveau 4 Team

Leerling Verpleegkundige Niveau 4 Team in Rotterdam

Navigatie

Leerling verpleegkundige niveau 4 team Rotterdam Alexanderpolder

Dit ga je doen

Je bent nog aan het leren, maar juist dán kun je al werken in de zorg. Als leerling verpleegkundige kun je bij ons ervaring opdoen die je in de lessen kunt gebruiken en die later weer van pas komt in je baan!
Als leerling ben je betrokken en verantwoordelijk voor de zorg rondom de cliënt.
Je helpt bij de ADL, de medicatie en je voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Je maakt daarbij gebruik van het zorgplan wat in de thuiszorg gemaakt wordt door de wijkverpleegkundigen. Het doel is om onze cliënten zo goed mogelijk de juiste zorg te bieden. Je stemt de zorg af met andere professionals.
Ben jij die leerling die betrokken, bewogen en enthousiast is? Dan komen wij graag met jou in contact!

Hier ga je werken

Wil jij als leerling verpleegkundige in de thuiszorg werken in team Rotterdam Alexanderpolder? En wil je daarin met ons mee bouwen met als doel om de zorg te optimaliseren voor onze cliënten? Lees dan vooral verder!
Het werken in de thuiszorg is ontzettend leuk om te doen! Waarom? We vroegen het één van onze medewerkers: 'Wat ik zelf heel fijn vind is de zelfstandigheid in de zorgroutes. Je werkt wel in teamverband waarbij je goed op elkaar inspeelt en je staat er nooit alleen voor, maar tegelijkertijd vind ik het fijn om echt één op één met de cliënt te zijn in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Je probeert de cliënten nog zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. De thuiszorg is ook heel divers. Zo heb je diverse soorten problematiek, denk hierbij aan somatiek, psychogeriatrie, revalidatie, wondzorg en palliatieve zorg. Dus houd jij van diversiteit en zelfstandigheid? Dan verwelkom ik jou graag als onze nieuwe collega!

''

Wat vragen wij?

 • Je volgt de opleiding verpleegkundige niveau 4.
 • Je bent enthousiast, flexibel en je werkt zorgvuldig.
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband kom jij tot je recht.
 • Je woont in of nabij regio Rotterdam Alexanderpolder en beschikt over een vervoersmiddel.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wat bieden wij?

 • Werken mét waardering!
 • Je gaat werken in een gezellig, zelfstandig en deskundig team dat aan het groeien is en waar je met ons in mee kan bouwen.
 • Wij ondersteunen je in jouw leerproces waarin jij je kunt ontwikkelen in het vak van verzorgende of verpleegkundige.
 • Je beloning bestaat uit een leerling salaris, eventueel aangevuld tot het minimum (jeugd)loon. Leermiddelen krijg je in bruikleen. Lelie zorggroep betaalt het collegegeld. Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober met 2,5% verhoogd.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Solliciteren

Wil je een keer vrijblijvend een dienst meelopen om te kijken of een functie in de thuiszorg bij je past of heb je nog inhoudelijke vragen? Bel dan naar via .


Functie:leerling verpleegkundig niveau team
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Leerling Verpleegkundige Niveau 4 Team Lelie Zorggroep 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures