Vacature Leerling

Leerling in Waddinxveen

Kennis en advies

Snel navigeren

Installatieservice

Snel navigeren

Leerling BBL-traject

Start jouw carrière bij Neeleman

De ideale plek in het groene hart om je loopbaan in de techniek te starten is bij Neeleman . In een gezellig en hecht familiebedrijf in de installatietechniek zitten wij er warmpjes bij, met een breed werkveld en een goed toekomstperspectief is Neeleman dé ideale plek om te starten. Daarom hebben wij ook voor jou een BBL-traject samengesteld. Om naast je opleiding meer ervaring op te doen in de realiteit, is een BBL-traject de mooiste en uiteraard de leukste oplossing om je opleiding af te maken. Ook heb je daarna gelijk baangarantie. Dat wil jij toch ook!

BBL-traject

Bij Neeleman Installateurs hebben we al meerder monteurs werken die met een BBL-traject zijn binnengekomen, en nog altijd werkzaam zijn! Het is eigenlijk de perfecte middenweg tussen je lessen volgen op school en het werk uitvoeren met je collega's in de praktijk, zo wordt je studie nog interactiever en interessanter. Want zo heeft een BBL-opleiding veel voordelen, de theorie die je 1 dag in de week op school leert kan je direct toepassen in de praktijk! Zo voelt het ook alsof je opleiding veel meer nut heeft aangezien je ook echt impact maakt bij onze klanten thuis. Dat wordt ook gelijk beloond, op de dagen dat je bij ons werkt ben je een volwaardig werknemer en krijg je gewoon betaald, sterker nog, op je schooldagen doen we dat ook!

Misschien ken je het ook wel? Je hebt je vmbo-diploma op zak, maar de hele dag in de boeken staren word je ook niet gelukkig van. Bij Neeleman hebben wij dé oplossing voor jou!

De werkzaamheden

Bij Neeleman hebben we onze focus op de toekomst, en dat ben jij! Samen bouwen wij aan de duurzame installaties van morgen, vooral samenwerken vinden wij belangrijk. Als familiebedrijf zijn we uniek en dat merk je dagelijks in de omgang met elkaar, de korte lijntjes met de directie en het ontbreken van een zichtbare hiërarchie. Ook het omzien naar elkaar staat bij ons centraal. Wanneer je bij Neeleman Installateurs start met een BBL-traject hoor je net zo goed bij die familie als alle andere collega's. Zo kunnen wij je ook de juiste ondersteuning, begeleiding en kennis geven die je nodig hebt, dat vinden we zelfs heel leuk! Een beetje sparren met je collega's over interessante onderwerpen of vraagstukken die je op werk tegenkomt zien we heel graag.

Daarnaast proberen we met jaarlijkse borrels, etentjes en dagjes weg ook voor jou een leuke werkplek te verzekeren. Je kan bij ons terecht als je een van de onderstaande opleidingen volgt:

Werktuigbouwkunde / installatietechniek

Elektromonteur

Administratie

We want you!

Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt ben je een echte volwaardige medewerker, samen met je collega's voer je het echte dagelijkse werk uit. Dus niet in een klein klushokje bij ons in de loods, je krijgt te maken met het echte werk. Op deze manier ontwikkel jij je skills niet alleen op het technische vlak, maar ook alles eromheen. Denk aan het contact en het adviseren naar klanten toe. Vier dagen in de week ben je met ons aan het werk. De laatste dag van de week breng je door op school, is soms ook weer gezellig.

Jouw voordeel bij Neeleman Installateurs

 • Wij betalen jouw opleidingskosten. We betalen ook door op scholingsdagen op niveau 3 en 4.
 • Je komt terecht in een gezellig familiebedrijf met hechte medewerkers.
 • Je hebt wekelijks een vrijmibo, jaarlijks meerdere uitjes en etentjes samen met het bedrijf.
 • Je krijgt hoogwaardig en veilig gereedschap, naast een fijne outfit.
 • Je komt terecht op onze uitdagende projecten waar je al je skills kan toepassen!

Wie ben jij?

Om een goede match te zijn is het ook belangrijk dat we een beetje weten wie jij bent voordat je je bij ons solliciteert. Bij ons bedrijf zoeken wij de volgende creatieveling:

 • Je bent handig, leergierig, beschikt over een aanpakkersmentaliteit en je hebt goed technisch inzicht
 • Je bent goed in communicatieve vaardigheden, je kan voor jezelf opkomen en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent zelfstandig
 • Je denkt na over het eindproduct en geeft daarbij om de klanttevredenheid
 • Je bent iemand die goed kan samenwerken
 • Je doet een technische opleiding op het MBO (werktuigbouwkunde / installatietechniek)

Zin om een keer langs te komen?

Ben je inmiddels helemaal warm geworden voor deze job?

Neem contact op

" Wij zijn trots op onze afkomst en zijn als familiebedrijf toch een beetje speciaal. Veel van onze klanten zijn soms al 50 jaar klant, zij horen net als onze medewerkers bij de familie. „

Contact

Tel: Email: Klantenportaal: login Orderstatus: mijn orderstatus

Over NeelemanFunctie:leerling
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Leerling Neeleman installatietechniek 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures