Vacature Leerkracht Onderbouw

Leerkracht Onderbouw in Moerkapelle

Leerkracht onderbouw

Onze school:

OBS Keijzerschool is één van de 13 basisscholen van Scholengroep Holland en tevens één van de twee scholen in Moerkapelle. De school is gehuisvest in twee bij elkaar gelegen moderne gebouwen en is groeiende door de bouw van een nieuwe wijk in Moerkapelle. Het team bestaat uit 20 betrokken en ambitieuze collega's met een hart voor de leerlingen en een grote motivatie om goed onderwijs te ontwikkelen. We zijn een Kwink-school omdat wij aandacht voor het sociaal-emotioneel leren van de kinderen belangrijk vinden. Onze visie is dat we kinderen leren samen te leven, leren en werken. Het gebruik van coöperatieve werkvormen hoort dan ook bij onze dagelijkse onderwijspraktijk. Leerlingen, ouders en leerkrachten voelen zich gezien op school, onder andere door de kleinschaligheid en het toegankelijke karakter van de school. Kijk voor meer informatie op https://keijzerschool.nl/

Wat zoeken wij
Wij zoeken per 01-08-2024 een ambitieuze en bevlogen onderbouwleerkracht (groep 1/2 of 3) die ons enthousiaste team wil komen versterken.

 • Ben jij een onderbouwleerkracht die samenwerken belangrijk vindt en organisatorisch en didactisch sterk is?
 • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?
 • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
 • Heb je zin om mee te denken over onderwijsontwikkelingen en hoe die vorm te geven?
 • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?

Wij bieden:
Een leuke baan, behulpzame collega's, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je bent een onderdeel van het team, waarbij wij uitgaan van jouw expertise van het jonge kind. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega's. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend ook onderdeel van het Scholengroep Holland-team. En we bieden nog veel meer…!

Arbeidsvoorwaarden

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden).
 • De geboden werktijdfactor is 0,7875 fte (4 dagen).
 • Salaris is conform de CAO Primair Onderwijs LB.
 • SGH-Academy. We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren.
 • Scholengroep Holland Cafetariaregeling(zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).

Informatie?
Voor informatie kun je bellen met of mailen naar . Kom een keer koffiedrinken om de sfeer op de Keijzerschool te ervaren. We kijken naar je uit!Functie:leerkracht onderbouw
Startdatum:12-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scholengroep Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Leerkracht Onderbouw Scholengroep Holland 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures