Vacature Kwaliteitsfunctionaris Sector Beeld en Zorg

Kwaliteitsfunctionaris Sector Beeld en Zorg in Rotterdam

Solliciteren voor "Kwaliteitsfunctionaris sector Beeld en Zorg"

Kwaliteitsfunctionaris sector Beeld en Zorg

Wat ga je doen?

In de functie van kwaliteitsfunctionaris ben je vooral gericht op het proces en de structuren rondom het continu verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening, dit in nauwe samenwerking met medische professionals, afdelingshoofden, medewerkers kwaliteit, beleidsadviseurs kwaliteit en medewerkers binnen de sector. In deze sector vallen de afdelingen Beeldvorming en Functieonderzoeken, Prenataal centrum, Trombosezorg en Praktijkondersteuning Huisartsen.

Je verantwoordelijkheden:

 • Het coördineren, structureren en het bevorderen van het kwaliteitsbewustzijn. Als kwaliteitsfunctionaris heb je een signalerende, adviserende en ondersteunende rol. Je doet voorstellen ter verbetering van de kwaliteit.
 • Je ondersteunt de afdelingen bij het afhandelen van klachten, het uitvoeren van verbeteracties, opstellen van 4O-analyses, trendanalyses, risico-inventarisaties en de management review.
 • Je voert in samenwerking met het bestuursbureau interne audits uit.
 • Je houdt toezicht op het documentbeheer t.a.v. de actualiteit, kwaliteit en kwantiteit en zorgt voor tijdige en duidelijke communicatie op het gebied van kwaliteit.
 • Je begeleidt en bevordert de medewerkers kwaliteit in hun deskundigheid.
 • Uiteraard spring je waar mogelijk en/of nodig bij in de uitvoering van taken op kwaliteitsgebied.

Kortom: jouw kerntaak is de voorwaarden te scheppen zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening systematisch en aantoonbaar verbeteren.

Jouw profiel

 • Met enthousiasme lees je dit en je herkent je in onderstaand profiel.
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig en evenzeer analytisch.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring met de inhoudelijke processen rondom de diagnostiek.
 • Je werkt graag samen maar bent ook prima in staat zelfstandig te werken. Je hebt een HBO + werk- en denkniveau.
 • Het praktisch vertalen van de geldende kwaliteitseisen en -normen naar een zinnige praktijk is iets wat jou op het lijf geschreven is. Normkennis en interne auditor is een pre of bereidheid tot volgen van scholing.
 • Je aanpak is allesbehalve ambtelijk, eerder ondernemend. Eenvoudig waar mogelijk, gefundeerd waar nodig en digitaal zijn daarbij je uitgangspunten.
 • Je voelt je goed bij de Star-shl kernwaarden: Hartelijk, Toonaangevend en Samen.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie binnen de sector voor 18-24 uur. Je kunt bij ons flexibel werken wat werkdagen betreft. Je werkt voornamelijk vanuit de hoofdlocaties Rotterdam en Etten-Leur, maar ook bezoek je regelmatig onze locaties.

Je werkt bij een professionele en toonaangevende organisatie, waar we samen werken aan de beste medische diagnostiek. Je maakt onderdeel van een team van medewerkers, die voor elkaar klaar staan.. Wij hebben opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zodat jij kunt groeien als professional. Zo hebben we een elektronische leeromgeving met tal van e-learning modules. Naast een prima salaris conform fwg 50, cao ziekenhuizen, krijg je bij ons 8,33% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in december.

Neem contact op met , sectordirecteur Beeld & Zorg, via mail of via .Functie:kwaliteitsfunctionaris sector beeld zorg
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3047 – 4324
Uren per week:18 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Kwaliteitsfunctionaris Sector Beeld en Zorg Star-shl 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures