Vacature Junior Werkvoorbereider Industrie

Junior Werkvoorbereider Industrie in Delft

  • Je stelt werkvoorbereider werkinstructies op voor de uitvoering van projecten. Dit omvat het uitwerken van technische tekeningen, plannen en specificaties.
  • Je plant de werkzaamheden en zorgt ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschappen en middelen tijdig beschikbaar zijn. Dit doe je in nauw overleg met leveranciers en interne afdelingen.
  • Je ondersteunt de projectleiders bij het monitoren van de voortgang van projecten. Dit houdt in dat je bijdraagt aan de bewaking van tijdschema's, budgetten en kwaliteitsnormen.
  • Je houdt toezicht op de naleving van veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen, en zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform de gestelde eisen worden uitgevoerd.
  • Je signaleert mogelijke knelpunten en draagt bij aan het vinden van oplossingen om verstoringen in het projectverloop te minimaliseren.
  • Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van projectdocumentatie, zoals werkbonnen, urenregistraties en inkooporders.


Functie:Operations & Onderhoud, Junior Werkvoorbereider Industrie
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Junior Werkvoorbereider Industrie Brunel Nederland B.V. 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures