Vacature Junior Verkoper

Junior Verkoper in Pijnacker

Thermo Electra

  • Fast delivery
  • Competitive prices
  • Made in The Netherlands

Email us

Thermo ElectraNL

Duurzame stappen zetten in je carrière

Junior Verkoper

Wil jij duurzame stappen maken in jouw jonge commerciële carrière? Haal jij (hernieuwbare) energie uit contact met (nieuwe) klanten? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als Junior Verkoper. Dé rol waarin wij allebei op een duurzame manier gaan groeien!

Dit is de rol
In ons salesteam zorg jij met je frisse blik voor nieuwe kansen binnen de markt. Ondanks je aan het begin van je salescarrière staat, ben jij wel iemand die van nature mensen kan informeren, overtuigen en enthousiasmeren. In onze markt staat de temperatuurbehoefte van onze klant centraal en samen met de klant weet jij deze behoefte te analyseren en de oplossing hiervoor te vinden. Je hebt dagelijks contact met je salescollega's en werkt nauw samen aan het gezamenlijke doel. Als team vier je behaalde successen, stel je nieuwe doelen en zoek je verbeteringen om nog efficiënter de new business doelstelling te behalen. Gezamenlijk scoren geeft energie!

Dit zijn de werkzaamheden
Thermo-Electra is sinds 1962 toonaangevend als producent op het gebied van temperatuursensoren. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een team van geweldige werknemers en wij voegen jou hier graag aan toe. Wanneer jij bij ons aan de slag gaat, is dit waar jij je mee bezighoudt:

Je hebt een actieve rol in het benaderen van prospects; Je hebt contact over technische en commerciële vraagstukken; Je bezoekt je klanten en prospects op basis van een vooraf opgesteld plan; Je voert verkoopgesprekken over onze producten en geeft presentaties; Je houdt contact met de prospects n.a.v. de gegeven presentatie en/of de uitgebrachte offerte; Je geeft producttrainingen en bezoekt beurzen; Je houdt al je acties goed bij in het CRM-systeem, zodat je altijd weet wat er speelt bij jouw bestaande en potentiële klanten.

Dit ben jij
Bij Thermo-Electra werken we met een hecht team. Ieder met zijn eigen specialisme. Om bij ons te kunnen werken, moet je onder meer het volgende zijn:

Je bent iemand met een natuurlijke drive om te scoren, zonder daarbij opdringerig te zijn; Je bent praktisch ingesteld en denkt in oplossingen; Je hebt affiniteit met de procesindustrie en meet- en regeltechniek. Ervaring en/kennis van techniek is een pré; Je wordt vooral enthousiast van het écht verder helpen van onze klanten. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Aanvullende talen zijn een pré; Je bent iemand met een commerciële en proactieve instelling; Je vindt het fijn om mee te bouwen aan de groei van Thermo-Electra.

Dit bieden wij
Je komt te werken in een gevestigde onderneming die nog altijd volop in ontwikkeling is. We dragen actief bij aan de energietransitie door te innoveren binnen onze temperatuuroplossingen. Naast dat jij hier een belangrijke rol in gaat spelen, bieden wij onder meer:

Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden; Een CAO volgens klein metaal; Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën, eigen inbreng en groei; Een goede werksfeer binnen een echt familiebedrijf; Een technisch uitdagende baan met veel zelfstandigheid; Een informele omgeving met gemotiveerde collega's; 33 vakantiedagen op basis van 40 uur per week; Een functie die zowel fulltime als parttime te vervullen is; Voldoende doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen. Personeelsvereniging; Kerstpakket; Regelmatig een borrel of bbq; Een echt fijne werkomgeving; Kerstgratificatie afhankelijk van omzet en prestatie.

We bieden je een gevarieerde baan met ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en groeiperspectieven. Na een inwerkperiode van circa 6 maanden tot een jaar kan je zelfstandig werken op de commerciële binnendienst.
Waar en met wie je gaat werken
Thermo-Electra is een familiebedrijf met meer dan 50 mensen. Wij engineeren, produceren en leveren temperatuursensoren voor industriële toepassingen over heel de wereld. En dat in ons duurzame pand in Pijnacker (ZH). In Europa zijn wij een van de marktleiders op het gebied van temperatuursensoren en daar zijn wij trots op! We onderscheiden ons door de kennis en klantgerichtheid die we door onze jarenlange ervaring hebben opgedaan. We hebben korte lijnen en werken gezamenlijk aan de beste oplossingen voor onze klanten. Zie jij jezelf al onderdeel worden van onze familie? Want dat zijn we en dat zullen jouw toekomstige collega's bevestigen. We zorgen voor elkaar in goede en in minder goede periodes. We werken hard maar weten ook wat plezier maken is.

Solliciteer
Kan jij niet wachten om te solliciteren op deze enorm veelzijdige functie? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en cv naar . Als je vragen hebt naar aanleiding van deze functie, kan je contact opnemen met , Sales Manager via .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:verkoper
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Junior Verkoper Thermo Electra 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures