Vacature Junior Administratief Medewerk(st)er

Junior Administratief Medewerk(st)er in Zoetermeer

Administratief medewerker

Junior Administratief medewerk(st)er

Van Dorp Dienstencentrum Fulltime

Tristan van

Standplaats: Zoetermeer | Aantal uur: 40

Geslaagd? Lekker je mbo4 in de pocket en nu op zoek naar een gave startersfunctie in Zoetermeer? Wij leren je alle kneepjes van het administratievak! Wegens het doorgroeien intern van onze eigen medewerkers, zijn wij op zoek naar jou! Wil je van gedachten wisselen over de vacature of wil je meer informatie? Bel of app naar !

Wat ga je doen?

In de functie van Junior Administratief Medewerker verzorg je samen met je collega's de administratieve taken voor de inmiddels meer dan 21 vestigingen van Van Dorp.

Je gaat beginnen met de dagelijkse werkzaamheden zoals het verwerken van facturen, het verwerken van bakmutaties en het afhandelen van betalingen. Je ondersteunt de afdeling waar nodig en leert stukje bij beetje steeds meer bij.

Deze rol biedt dus voldoende groei- en leermogelijkheden. Binnen de Centrale Administratie staat het werken in teamverband voorop.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 6 of 13 ADV dagen;
 • Voor de kinderen van onze medewerkers is er een scholingsfonds vanuit Van Dorp. Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor het financieren van de MBO, HBO of WO opleiding;
 • Wij hebben in Nieuwegein ons eigen opleidingscentrum. Wij bieden jou dan ook vol op de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!
 • Werken bij Van Dorp betekend terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen

Wie ben jij?

 • Een afgeronde mbo opleiding niveau 4 in een administratieve of financiële richting;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met Excel;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Wie is Van Dorp?

Vanuit het Dienstencentrum adviseren en ondersteunen wij onze vestigingen op het gebied van HR, Inkoop, Marketing & Communicatie, ICT, (Financiële) Administratie, KAM, Wagenparkbeheer, Juridische Zaken en Business Development.

Binnen het Dienstencentrum krijg je veel vrijheid om jouw werk zelf in te richten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en onze afdelingen zijn continu in ontwikkeling om onze vestigingen optimaal te blijven faciliteren.

Word jij onze nieuwe dorpsgenoot?

Laat direct hieronder je gegevens achter.
Voor vragen kun je contact opnemen met Tristan van via of


Functie:administratief medewerkster
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dorp installaties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Junior Administratief Medewerk(st)er Van Dorp installaties 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures