Vacature Junior Accountmanager

Junior Accountmanager in Zoetermeer

Junior Accountmanager - Bouw Duurzame Klantrelaties bij Van Borselen Filters.

Wij zoeken nieuw talent!

Met 100 jaar ervaring hebben wij een diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van filtratie en separatie. Van Borselen Filters is gevestigd in Zoetermeer, hier werkt een enthousiast team van filtratie- en separatiespecialisten. Van Borselen Filters is een familiebedrijf met een open cultuur en een platte organisatiestructuur.

Junior Accountmanager - Bouw Duurzame Klantrelaties bij Van Borselen Filters.

Ben jij een communicatief talent met een passie voor onderhandelen en het opbouwen van duurzame relaties? Wil je werken in een familiebedrijf met een dynamische sfeer en veel vrijheden? Dan is de rol van Junior Accountmanager bij Van Borselen Filters iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties en het actief zoeken naar nieuwe kansen in de markt. Je communiceert helder, luistert naar de behoeften van de klant en denkt proactief mee om oplossingen te bieden. Je gaat op pad naar klanten, bouwt aan duurzame relaties en onderhandelt zelfverzekerd over onze producten en diensten.

Wat vragen we van jou?

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Vermogen om duurzame klantrelaties op te bouwen
  • Sterke onderhandelingsvaardigheden
  • Organisatorisch en taakgericht
  • Zelfvertrouwen en assertiviteit
  • Kennis van onze producten en diensten
  • Luister- en analytisch vermogen
  • Bereidheid om mee te denken met de klant

Wat bieden wij?

Van Borselen Filters is een familiebedrijf met een open cultuur en een platte organisatiestructuur. We bieden interne training, begeleiding door ervaren professionals en volop groeimogelijkheden. Na een half jaar kun je zelfstandig bezoeken plannen en nieuwe business genereren. Hiervoor krijg je een lease auto en telefoon van de zaak ter beschikking. Als Junior Accountmanager ben je de spil in ons succes en draag je bij aan ons 100-jarige erfgoed.Functie:accountmanager
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Borselen filters via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Junior Accountmanager Van Borselen filters 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures