Vacature Inkoopprofessional, locatie Rotterdam óf Antwerpen

Inkoopprofessional, locatie Rotterdam óf Antwerpen in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Internationale en innovatieve speler op het gebied van brandstof en toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen.

Functieomschrijving

In de functie van inkoper, direct in dienst bij onze opdrachtgever, ga jij aan de slag als Inkoopprofessional goederen en diensten verdeeld over verschillende commodities als onder andere IT, Zonnepanelen, HR en Facilitair. Onze partner is een dynamisch bedrijf in de Benelux, dat momenteel transformeert naar een duurzame speler op het gebied van mobiliteit. Om de krachtige groei en uitdagende toekomstplannen te ondersteunen, zoeken ze een enthousiaste inkoper die verder wil doorgroeien naar strategisch buyer.

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie en electrische mobiliteitsoplossingen? Bouw je graag relaties op met zowel interne als externe partners? Beschik je over commercieel en tactisch inzicht? En ben je klaar voor een boeiende internationale werkomgeving?

Dan ben jij de collega die we zoeken!

Wat wordt er van jou verwacht?

Als lid van het inkoopsteam maak je rapporten, analyses en inzichten om het jaarlijkse strategische inkoopplan op te stellen. In samenwerking met de Purchasing Manager en andere inkopers organiseer je de inkoopactiviteiten en kom je in aanraking met logistiek, supply chain en de uitdagende wereld van energie en andere toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen.

Je bouwt duurzame relaties op met partners binnen specifieke productcategorieën en optimaliseert de processen. Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren van succesvolle tenders voor middelgrote projecten en zorg je ervoor dat de leveringen op tijd zijn om de vooraf bepaalde deadlines te halen.

Daarbij ligt de focus sterk op het identificeren en uitvoeren van verbeteringen binnen het inkoopproces, gericht op logistiek, supply chain en mobiliteit in opkomende energiemarkten. Dit omvat spend-analyses om de effectiviteit van de inkoopfunctie en alle bijbehorende processen te beheersen en te verbeteren.

Je voert leveranciersevaluaties uit en onderhoudt de contractendatabase om alle informatie snel en nauwkeurig te centraliseren. Gedurende het hele proces blijf je alert op nieuwe kansen en coördineer je met andere afdelingen om eventuele knelpunten te identificeren en aan te pakken.

Functie-eisen
  • Een master- of bachelordiploma en minimaal 2-3 jaar ervaring in financieel of commercieel management
  • Je bent bekend met inkoop, onderhandelingen, contracten, supply chain management en leveranciersmarkten
  • Ervaring in projectmanagement is een pré
  • Sterke computervaardigheden (ERP-systemen, MS Office-tools) zijn essentieel
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must
Arbeidsvoorwaarden

Je gaat direct op contract bij onze werkgever. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met een bonus bij goede prestatie (dat kan oplopen tot 14 maandsalarissen), minimaal 36 vakantiedagen, aanvullende ziektekosten- en pensioenverzekering en een woon-werkvergoeding.

Bij onze opdrachtgever hoort een Smart work policy, daarbij hoort ook hybride werken. Met gemiddeld twee dagen op kantoor (Rotterdam of Antwerpen) en drie dagen remote. Dat kan variëren naar jouw wensen. Zo is er een goede privé-werkbalans, met voor iedereen tijd voor volledige ontkoppeling.

In ruil daarvoor zul je genieten van een creatieve sfeer en een stimulerende omgeving met volop kansen voor zowel professionele als persoonlijke groei. Een gezonde balans tussen werk en leven speelt hierbij een centrale rol. Onze partner is bekroond met het certificaat 'Baanbrekende Werkgever', verdiend door te investeren in het welzijn, de ontwikkeling en de mobiliteit van onze collega's.Functie:assistent inkoper
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:56000 – 56000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Inkoopprofessional, locatie Rotterdam óf Antwerpen Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures