Vacature HR Consultant

HR Consultant in Voorburg

Over Eprom

 • 30 JAAR EPROM

Ben je geïnteresseerd in een functie of stage bij Eprom neem dan contact met ons op of houd onze vacatures in de gaten. Bij een kop koffie vertellen we graag meer over ons.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Wil jij zorg dragen voor verbeteringen in de beloningssystematieken van organisaties?
Kan jij deze verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij zoeken een adviseur die cijfermatig goed onderlegd is op het gebied van Human Resource Management. Een adviseur die startende, MKB en corporate organisaties adviseert en helpt om structuur te brengen in hun organisatie. Een adviseur die zelfstandig werkt en zich wenst te ontwikkelen tot specialist op het gebied van:

Wat ga je bij ons doen?

Je komt te werken in een klein hecht team en werkt onder begeleiding van een senior adviseur mee aan opdrachten bij een verscheidenheid aan organisaties die regionaal, landelijke of internationaal opereren.

Je zorgt ervoor dat onze beloningsdatabase up-to-date blijft en je initieert verbetervoorstellen om sneller en efficiënter in te spelen op vragen van onze cliënten. Excel kent voor jou geen geheimen, je weet bestanden te koppelen, met formules berekeningen te automatiseren en draaitabellen en grafieken te genereren. Je ordent de ontvangen en beschikbare gegevens van de salarissen. Je vergelijkt gegevens onderling, analyseert de verschillen om inzicht te verkrijgen en maakt overzichten die de klant inzicht biedt in zijn positie op de markt.

Je houdt overzicht over projecten waarin beloningsgegevens worden geleverd en verwerkt deze gegevens in de database. Je ontwikkelt ideeën voor nieuwe markten en op maat gemaakt producten/diensten, toetst de haalbaarheid daarvan en werkt deze uit tot voorstellen.

Je werkt methodisch en toont besluitvaardigheid bij het beoordelen van functies op hun relatieve waarde. Je bouwt inzicht op in de precieze klantbehoefte en achterliggende problematiek en vertaalt bevindingen ten aanzien van de beloningssystematiek naar adviezen die aansluiten op de vraag en brengt adviezen doeltreffend over op de klant.

Je waarborgt de actualiteit, kwaliteit en relevantie van klant- en projectgegevens, zodat informatie toegankelijk en vindbaar is voor collega's. Je evalueert de resultaten van projecten en de zelfredzaamheid van de klant en formuleert mogelijke en gewenste vervolgstappen. Met de door jou opgeleverde inzichten lever je een bijdrage aan het verbeteren van het HR beleid, en geef je richting aan de uitvoering van organisatie- of beloningsvraagstukken.

Welke deskundigheid is hiervoor nodig? (deze kan deels on-the-job worden opgebouwd)

Kennis van bedrijfskunde/personeel en organisatie op HBO/WO-niveau. Kennis van gangbare personeelsinstrumenten, in het bijzonder voor beloning, van arbeidsverhoudingen (o.a. CAO's en WOR) en projectmatig werken.

Kennis van excel (vaardigheid in gebruik van diverse formules en functies), van datastructuren, van het concept van resultaatmanagement, toegevoegde-waardeketen, competentiemodel, het gebruik van de functiemanager en relatiemanager en van de klanten van Eprom.

Sociale en mondelinge communicatieve vaardigheid voor het adviseren van klanten (op allerlei niveaus) inzake beloning en beloningssystematieken en te maken keuzes.

Schriftelijke communicatieve vaardigheid voor het vervaardigen van aansprekende rapportages en het opstellen van resultaatgerichte teksten.

Naast een prettige, dynamische en collegiale werkomgeving, met veel mogelijkheden om sturing aan je eigen ontwikkeling te geven, bieden wij jou een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Het salaris ligt tussen de 2.400 en 2.950, afhankelijk van opleiding en ervaring. Werken in deeltijd is mogelijk. We betalen mee aan je pensioen. Je krijgt de wettelijke vakantiedagen en vakantiegeld. Je krijgt bij ons veel vrijheid, wij geloven in resultaatmanagement, niet in micromanagement.

 • HBO of WO opgeleid
 • Kennis van en/of sterke affiniteit met human resource management
 • Uitstekende vaardigheid in excel

Herken je jezelf in bovenstaande punten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Vul deze beknopte vragenlijst in via de link: https://kwiksurveys.com/s/HzPAmTgC

Stuur je cv vervolgens naar

E:

Eprom Organisatieadvies gelooft dat een goede verbinding, een goede arbeidsverhouding, tussen de werknemer en de organisatie het fundament is voor werkplezier. Het is helder wat de organisatie van de werknemer verwacht, welke resultaten dienen te worden geleverd en er staat een passende beloning tegenover. Een organisatie is een samenwerkingsverband tussen meerdere personen. Hierbij worden kennis en vaardigheden gebundeld om een doel te bereiken of in een behoefte te voorzien. Eprom ondersteunt organisaties bij het kloppend maken van het HR-beleid en de arbeidsvoorwaarden regelingen. Daarbij zorgen we dat de instrumenten aansluiten bij de cultuurwaarden, het gewenste gedrag, de financiële randvoorwaarden en de gewenste sturing op te behalen resultaten. Modern belonen is het bieden van salarisniveaus en secundaire voorwaarden die horen bij de geleverde toegevoegde waarde van medewerkers in de arbeidsmarkt. Wij adviseren ondernemingsraden en werken volgens de methode van Resultaatgerichte Medezeggenschap: het structureren van de werkwijze van de OR vanuit een bedrijfskundig oogpunt

HR Consultant (m/v/x)

Vacature: Eprom zoekt een HR Consultant (m/v/x)
Zoek jij een baan waarin je telkens nieuwe klanten ontmoet, leert hoe hun organisatie en werk in elkaar zit en ze helpt door structuur aan te brengen in hun organisatie en beloning?
Dan zijn wij naar je op zoek!
Word jij onze nieuwe collega?


Eprom is aan het groeien en daarom zoeken wij een of meer HR Consultants. Wij zoeken een nieuwe collega:

 • Je hebt een analytische geest en houdt ervan structuur te zien en aan te brengen
 • Je bent nieuwsgierig
 • Je vindt het interessant om met veel verschillende mensen contact te hebben
 • Je hebt de sociale vaardigheid om een zakelijk gesprek plezierig te laten verlopen
 • Je hebt een opleiding op HBO- of WO-niveau, starter of met enkele jaren werkervaring in een grote onderneming of een organisatie-adviesbureau
 • Je kan je werk zelf goed plannen en indelen en je werkt accuraat
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift
 • Hybride werken is bij ons eerder de regel dan de uitzondering
 • Parttime werken is mogelijk - misschien wel ideaal; werken als ZZP-er is bespreekbaar

Wat ga je bij ons doen?

Je komt te werken in een hecht team en werkt onder begeleiding van een senior adviseur mee aan opdrachten bij een verscheidenheid aan organisaties die regionaal, landelijke of internationaal opereren.

We leren jou onze methodes voor analyse van organisaties, functies en beloning. Je leert hoe de methodes voor functiewaardering werken, waar organisaties hun salarissystematiek op baseren. Korn Ferry accrediteert jou in het toepassen van de Korn Ferry Hay-methode.

Je gaat in projecten samenwerken met collega's waarin je medewerkers van de opdrachtgever interviewt en vervolgens gestructureerd de aangeleerde methodes toepast en vastlegt.

Je leert in sneltreinvaart hoe bedrijven in elkaar zitten, wat mensen precies doen en welke strategieën organisaties hanteren om hun doelstellingen te verwezenlijken. Je doet veel interviews met zeer verschillende mensen, van de productiemedewerker in een fabriek tot de controller van een startup of de directeur van een grote businessunit.

Je helpt organisaties om de verantwoordelijkheden van die functies scherp te stellen en zo de onderlinge samenwerking te verbeteren. Je verdiept je in wat een organisatie wil bereiken, in hun missie en strategie, om te begrijpen hoe de individuele functies daaraan kunnen bijdragen.

Je draait mee in tal van andere projecten, waarin bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaardenpakketten van bedrijven worden vergeleken met de markt en/of CAO's, waarin we ondernemingsraden helpen hun rol goed in te vullen, waarin we de medewerkerstevredenheid bij een klant meten en helpen te vergroten.

Naast een prettige, dynamische en collegiale werkomgeving met veel mogelijkheden om sturing aan je eigen ontwikkeling te geven, bieden wij jou een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en zal marktconform zijn (dat is immers ons vak). Werken in deeltijd is mogelijk. Je krijgt heel veel vrijheid om je tijd zelf in te delen. Reiskosten worden vergoed.

Eprom Organisatieadvies gelooft dat een goede verbinding, een goede arbeidsverhouding, tussen de werknemer en de organisatie het fundament is voor werkplezier. Het is helder wat de organisatie van de werknemer verwacht, welke resultaten dienen te worden geleverd en er staat een passende beloning tegenover. Een organisatie is in onze opvatting een samenwerking. Hierbij worden kennis en vaardigheden gebundeld om een doel te bereiken of in een behoefte te voorzien. Eprom ondersteunt organisaties bij het op maat maken van het HR-beleid en de arbeidsvoorwaardenregelingen. Daarbij zorgen we dat de instrumenten aansluiten bij de cultuurwaarden, het gewenste gedrag, de financiële randvoorwaarden en de gewenste sturing op te behalen resultaten. Modern belonen is het bieden van salarisniveaus en secundaire voorwaarden die horen bij de geleverde toegevoegde waarde van medewerkers in de arbeidsmarkt. Wij adviseren ondernemingsraden met second opinions en helpen ze hun werkwijze te structureren vanuit een bedrijfskundig oogpunt

Herken je jezelf in bovenstaande punten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Vul deze beknopte vragenlijst in via de link: https://kwiksurveys.com/s/qQTOpsLC

Stuur je cv met motivatie naar

Eprom Organisatieadvies heeft een stageplaats op het gebied van beloningsdata-analytics / consultancy (m/v/x)

Word jij enthousiast van het analyseren van uitgebreide hoeveelheden beloningsmarktdata om daarmee klanten, die twijfelen of ze wel marktconform belonen, te helpen?

Eprom organisatieadvies is een gespecialiseerd HR-adviesbureau dat onder andere regelmatig beloningsbenchmarks uitvoert voor klanten.

Functie:hr consultant
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2950
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR Consultant Eprom Organisatie Adviseurs 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures