Vacature Hardloper

Hardloper in Leidschendam

TechLogics Computer support, webdesign, development & hosting

Spa-Francorchamps Run: de uitslagen van een dag vol uitdaging en goede herinneringen

Met veel enthousiasme en energie vindt de Spa-Francorchamps Run plaats, een evenement dat hardlopers van over de hele wereld samenbrengt op dit iconische circuit. Na een uitdagende wedstrijd streden de winnaars om de eer. Het evenement bracht professionele atleten en amateurlopers samen, die allen hebben genoten van de pittoreske omgeving van het circuit van Spa-Francorchamps.

Het was een dag vol sport en samenhorigheid, die een groot succes was en ervoor zorgde dat iedereen vol hernieuwde energie en goede herinneringen naar huis ging. Ontdek hier de meest recente resultaten van de prachtige Spa-Francorchamps Run, georganiseerd door Hardloop.Events. Klik eenvoudigweg op de afbeelding om de resultaten te bekijken.

Spa-Francorchamps Run - 2024

Spa-Francorchamps Run - 2020

Spa-Francorchamps Run - 2019

Spa-Francorchamps Run - 2018

Spa-Francorchamps Run - 2017

Spa Francorchamps Run Eau Rouge in de winter met sneeuw.

Spa-Francorchamps Run - 2016

Spa-Francorchamps Run - 2015

Spa-Francorchamps Run - 2014

Hardloop.Events: de leukste hardloopuitdagingen voor iedereen

Bij Hardloop.Events kun je jezelf uitdagen en je passie voor hardlopen delen met andere enthousiaste hardlopers. Ben je een beginner of een ervaren hardloper? Wat je niveau ook is, Hardloop.Events heeft voor jou een avontuurlijke estafetteloop of een spannend hardloopevenement in een prachtig landschap.

Wil je je doelen bereiken? Doe dan mee aan de Spa-Francorchamps Run en ervaar de sensatie van het hardlopen op dit iconische Formule 1 circuit.Functie:hardloper
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Hardloper Stichting Hardloop.Events 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures