Vacature Gas Installatiemonteur Ziekenhuizen

Gas Installatiemonteur Ziekenhuizen in Zoetermeer

Ben jij die techneut met een grote passie voor techniek en houd je van uitdagingen? Bij Dräger krijg je de kans om als installatiemonteur te werken aan hightech gasinstallaties. Bij bekende maar ook bij minder bekende Nederlandse ziekenhuizen. Jouw werk draagt niet alleen bij aan technologische vooruitgang, maar nog belangrijker, ook aan de veiligheid van patiënten. Bij Dräger kies je niet zomaar voor een baan, je kiest voor een betekenisvolle en verantwoordelijke rol.

Wat jij gaat doen

Als installatiemonteur neem je de leiding zodra groen licht is gegeven voor een bouwproject. Voordat je jouw technische kennis inzet, ben jij al bezig met het bestuderen van de toekomstige (gas)installatie. Je checkt de materialen, bespreekt de werkverdeling en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zijn er genoeg handige collega’s en zijn de geplande werkzaamheden zonder risico’s voor de patiënten? Niet geheel onbelangrijk, is de brandwacht paraat voor de laswerkzaamheden? Bij de installatie van de gassystemen werk je volgens strikte protocollen en wettelijke normen. En controleer je nauwkeurig je eigen werk én dat van je collega’s.

Wat wij jou bieden

Werken bij Dräger betekent dat je werkzaam bent bij een internationaal bedrijf welke voorloop op het gebied van medische- en veiligheidstechnologie. Wist je dat Dräger sinds 1889 producten levert voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens? Als werkgever mag je van ons goede arbeidsvoorwaarden verwachten. Voor deze rol betekent dat:

 • Een marktconform salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding);
 • Een aantrekkelijke tekenbonus van € 2.000,- bruto. De helft van de bonus wordt uitbetaald als je één jaar in dienst bent. Ben je na twee jaar nog in dienst, dan ontvang je ook de andere helft;
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
 • 27 vakantiedagen en 13 vrije roosterdagen, op fulltime basis;
 • Er wordt een leaseauto, laptop en smartphone die je ook privé mag gebruiken ter beschikking gesteld;
 • Een intern opleidingsprogramma en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
 • Vergoeding van onkosten en resultaatafhankelijke winstdeling;
 • Een goede pensioenregeling waarvan wij (conform de CAO in de Metalektro) als werkgever 60% van de pensioenpremie voor onze rekening nemen;
 • Een keuze uit 2 collectieve zorgverzekeringen met kortingen;
 • Actieve personeelsvereniging met jaarlijkse activiteiten.

Wat je mee brengt

 • Een afgeronde MBO-2 opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of vergelijkbaar;
 • Enige jaren werkervaring als monteur/loodgieter, bij voorkeur in leidingwerk, lassen en solderen;
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht, een teamspeler en betrouwbaar;
 • Uitstekende kennis van materialen en gereedschappen voor grootschalige projecten;
 • Je bent in staat om op een goede manier te communiceren met opdrachtgevers.

  Jouw werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Zuidwest Nederland.

Meer over onze organisatie

Bij Dräger werken mensen met verschillende talenten. Iedereen kan zich verder ontwikkelen. Of je nu als professional op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of werkervaring wilt opdoen als starter of stagiair. Dräger is een erkend leerbedrijf en bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen. Elke medewerker is belangrijk voor ons bedrijf. Zonder hun inzet, motivatie en toewijding zouden wij niet zijn wat wij vandaag zijn: een wereldleider in medische en veiligheidstechniek.

Enthousiast geworden?

Ben jij de geschikte kandidaat en ben je enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Vergeet niet een beknopte en pakkende motivatie bij te voegen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Romeo Kenson via onderstaande contactgegevens. Wist je dat je jouw vragen ook per whatsapp kan stellen? Vergeet daarbij niet te vermelden over welke vacature het gaat en voeg jouw Linkedin profiel of CV toe indien mogelijk.Functie:Gas Installatiemonteur Ziekenhuizen
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dräger via RKenson@draeger.mail.carerix.net of 6641330029. Of bezoek hun website https://werkenbijdraeger.nl/vacatures/drager-nederland/gas-installatiemonteur-ziekenhuizen/?jobid=176&pubid=147&apply.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Gas Installatiemonteur Ziekenhuizen Dräger 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures