Vacature Fysisch Laborant Job

Fysisch Laborant Job in Rotterdam

LyondellBasell

  • About LyondellBasell
    • Why Choose LyondellBasell

Fysisch Laborant

Location:

s-Gravendeel, NL, 3295 KB

Req ID: 85427

Facility: S-GRAVENDEEL-6427

Department: Quality & HSE

Division: Global APS

Heb jij ervaring met laboratorium fysische analyses en testen om de kwaliteit van producten: grondstoffen, halffabricaten en eindproducten te waarborgen en de informatie helder te documenteren en over te brengen? Welkom op onze kleinschalige site op 's-Gravendeel......

Dit is LyondellBasell

Als leider in de wereldwijde chemische industrie die oplossingen creëert voor het dagelijkse duurzame leven. Door middel van geavanceerde technologie en gerichte investeringen maken we een circulaire en koolstofarme economie mogelijk. Bij alles wat we doen, streven we ernaar waarde toe te voegen voor onze klanten, investeerders en de samenleving. Als een van 's werelds grootste producenten van polymeren en leider in polyolefinetechnologieën ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardige en innovatieve producten voor toepassingen variërend van duurzaam transport en voedselveiligheid tot schoon water en hoogwaardige gezondheidszorg. Ga voor meer informatie naar www.lyondellbasell.com of volg @LyondellBasell op LinkedIn.

Dit is de rol

Als Laboratorium Technician werk je op onze site in 's-Gravendeel waar we kunststof poeders produceren en deze kunststoffen verkopen aan andere bedrijven. Je voert de kwaliteitscontrole uit van grondstoffen en eindproducten. Voorbereiding en uitvoering van de met name fysische testen worden uitgevoerd met de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de productieafdeling om de kwaliteit van de producten te waarborgen.
Naast het voorbereiden van standaardbepalingen, zodanig dat deze bepalingen ongestoord kunnen worden uitgevoerd, communiceert je met verschillende afdelingen over het productieproces en kwaliteitszaken. Ook analyseer je klachten met standaard en soms specifieke analyses en doe je periodiek het onderhoud en de kalibratie van laboratorium apparatuur.
Verder zorg je dat je via trainingen nieuwe appratuur of methodes snel eigen maakt. Om te zorgen dat deze fabriek optimaal door kan gaan, werk je in 3 ploegendienst met aanvullend een week in dagdienst.
Je rapporteert aan de Quality Manager (hiërarchisch) en dienstdoende Shiftleader (functioneel).

Dit ben je

Om succesvol te zijn in de rol van Laboratorium Technician ben je gedreven om samen met het team een goede prestatie neer te zetten. hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en discipline. Je komt proactief met ideeën en oplossingen hoe iets beter kan. Je bent niet zo snel in paniek en je wilt jezelf en anderen uitdagen om de lat hoger te leggen en ergens helemaal voor te gaan. Je kan goed zelfstandig werken en weet contact te leggen met de juiste stakeholders. Je houdt van vaart en tempo in het werk.

Dit breng je

  • MLO analytische chemie niveau 4 of gelijkwaardig;
  • MLO niveau 3 met een aantal jaren relevante werkervaring op een productiesite;
  • Vloeiend Nederlands is een must.

Dit bieden we

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke baan in een internationale onderneming die de ontwikkeling van zijn werknemers, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Je komt te werken op een site met voldoende doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de vrijheid om een breed scala aan verantwoordelijkheden op je te nemen in een snel evoluerende omgeving. Daarnaast bieden we een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. LyondellBasell committeert zich aan het stimuleren van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit voor alle medewerkers.

Interesse?

Neem bij vragen gerust contact op met Talent Acquisition Consultant natalie.backx-cornelissen @ lyondellbasell.com.

Functie:fysisch laborant
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LyondellBasell Industries Holdings via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Fysisch Laborant Job LyondellBasell Industries Holdings 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures