Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Rotterdam

fysius.recruitee.com

Op locatie

  • Rotterdam , Zuid-Holland , Nederland
€ 3.000 - € 5.200 per maand Fysiotherapie

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Word je onze nieuwe collega? Dan leiden wij je intern op tot Rugexpert via onze eigen Fysius Academy. Na dit traject heb jij een passend antwoord op rug-, nek- en bekkenklachten en ontvang jij direct 21 accreditatiepunten! Weet jij daarnaast al dat wij een onbeperkt opleidingsbudget bieden?
Fysius Rotterdam
Op steenworp afstand van het Maasstad Ziekenhuis vind je onze vestiging, waar je samen met , Rosalie en Ranjith een team vormt. Met elk een eigen specialisme binnen de fysiotherapie vullen jullie elkaar perfect aan, en zorgt dit voor een continu leerproces. Regelmatige teamuitjes, Fysiusdagen en borrels met omliggende vestigingen staan op de agenda. Met een diverse doelgroep aan cliënten en een toplocatie biedt deze vestiging een unieke kans om je carrière een boost te geven. De vestiging Rotterdam bevindt zich in een groeifase met veel potentie. We zien dan ook uit naar jouw actieve bijdrage aan de vestiging, waarbij je niet alleen elkaar ondersteunt, maar ook kansen ziet en benut, waarmee zowel de vestiging als jouw eigen groei worden bevorderd. Ben jij de collega die dat stapje extra met plezier wil zetten? Dan geven we jou hierin de vrijheid!
Werk je voor Fysius? Dan word je automatisch onderdeel van een organisatie met meer dan 100 collega's. Je collega's werken bij 34 praktijken verspreid door Nederland. Je kunt altijd sparren met een collega uit het land en je werkt met de modernste behandelapparatuur, zoals het David-extensieapparaat en de OriGENE. Ons hoofdkantoor in Nijverdal regelt bovendien ook het telefoonverkeer met cliënten en beheert jouw agenda waardoor jij je volledig kan richten op het behandelen. Onze vestiging in Rotterdam is te vinden aan de Maasstadweg 104.
Bij Fysius geloven wij sterk in voortdurende educatie, zonder dat je daarvoor zelf financieel hoeft bij te dragen. Wanneer jij bij Fysius komt werken neem je automatisch deel aan onze Fysius Academy. Jij krijgt toegang tot ons jaarlijks opleidingsplan met o.a. cursussen over onderwerpen zoals motivational interviewing, dry needling, pijneducatie, evenals diverse masterclasses gericht op bijvoorbeeld hoofdpijn of scoliose. Bovendien zijn er mogelijkheden voor het volgen van masteropleidingen.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

  • Salaris tussen de €3.000,- en €5.200,- bruto per maand (op basis van fulltime: 38 uur);
  • Bonus tot €400,- per maand;
  • Onbeperkt opleidingsbudget, géén financiële eigen bijdrage en vergoeding van 8 tot 20 opleidingsuren per jaar (naar rato contracturen);
  • 8 uur vergoed voor het bijwonen van Peer Review-bijeenkomsten per jaar;
  • + 8% vakantiegeld;
  • +4% van je brutoloon aan pensioensopbouw, betaald door Fysius;
  • Ondersteuning door ons eigen Cliëntenserviceteam in Nijverdal, zodat jij je volledig kan richten op behandelingen.

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut bij Fysius help je cliënten duurzaam te herstellen van wervelkolomgerelateerde klachten. Je werkt tijdens het gehele behandeltraject aan een vertrouwensrelatie met je cliënt. Door je cliënt goed te leren kennen, kun je jouw zorg afstemmen op de unieke situatie van de cliënt. Zowel medisch, maar ook op psychosociaal niveau. Je weet je cliënten te stimuleren en te motiveren naar een fit, vitaal en klachtenvrij leven.Functie:fysiotherapeut
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fysius Rugexperts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Fysiotherapeut Fysius Rugexperts 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures