Vacature Fotograaf

Fotograaf in Rotterdam

Fotograaf

Nieuws op Beeld is altijd op zoek naar foto- en videografen. Vind jij het leuk om mee te werken aan de inhoud van onze website? Nieuws op Beeld is een vrijwillige organisatie en heeft helaas geen budget om zelf te betalen voor foto's. Wel kunnen wij de door jou gemaakte foto's aanbieden bij de landelijke, regionale en lokale media. Hiervoor hebben korte lijntjes met de verschillende nieuwsredacties. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op via het formulier en vermeld wat je graag zou willen weten.

Redactieleden gezocht

Ben jij nieuwsgierig naar wat er om je heen gebeurt? Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen met het aanvullen van de berichten op de website. Alles gebeurt op vrijwillige basis en kost je hooguit een paar uurtjes per week. Staat mooi op een eventueel portfolio mocht je bijvoorbeeld journalistiek studeren. Niets is verplicht! Kan je helpen en wil je zo helpen om ons te laten groeien, twijfel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan onze vrijwilligers stellen we echter wel een paar eisen :

  • Je moet de Nederlandse Taal beheersen.
  • Je leeftijd is minimaal 16 jaar of ouder
  • In het bezit zijn van een computer
  • Voor fotografen geldt dat zij in het bezit zijn van een redelijke camera en minstens 16 jaar of ouder.

Over ons

Nieuws op Beeld is een website die volledig draait op vrijwilligers. Met de redactie zorgen wij ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte bent van het laatste (112)nieuws uit uw regio. Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. In 2018 las men op Nieuws op Beeld 3,15 miljoen pagina's.Functie:fotograaf
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Fotograaf Nieuws op Beeld 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures