Vacature Fitnesscoach

Fitnesscoach in Rotterdam

Fitnesscoach - Rotterdam

Kun jij jouw passie voor fit zijn én blijven op iedereen overbrengen? Geef de bedrijfsfitness marktleider een High-Five!

High-fives deel je niet zomaar uit. Maar als je mensen ervan hebt overtuigd dat fit worden, zijn én blijven pure winst is, is dat een high-five waard. In shape komen na een ziekte of blessure? Drukbezette medewerkers laten ontdekken hoe je gezond sport en ontspant? Bij High Five Health Promotion - energieke marktleider in vitaliteit - is dat precies wat je doet. En dus worden jouw enthousiaste lessen en persoonlijke adviezen overal met high fives begroet. Ook door ons!

Onze nieuwe Fitnesscoach krijgt:

 • Een afwisselende baan in een team met enthousiaste collega's waar samenwerken centraal staat;
 • Voldoende vrijheid om jouw ideeën vorm te geven en jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;
 • Een omgeving waarin je echt de ruimte hebt om de leden te begeleiden en te helpen hun doelen te behalen in plaats van alleen maar opruimen en schoonmaken;
 • De weekenden en feestdagen vrij;
 • Een goed salaris in vergelijking met commerciële fitnessaanbieders;
 • De mogelijkheid om verder te groeien in de organisatie;
 • 26 vakantiedagen + 3 ATV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Pensioen bij Zwitserleven;
 • De mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve (zorg) verzekering met korting;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een mooie lease a bike regeling;
 • Sporten met korting.

Onze nieuwe Fitnesscoach is

Een motivator die iedereen in beweging krijgt. Solo. Of in groepsverband. En ongeacht het ervarings- en energieniveau van de mensen die je traint. Iemand die medewerkers niet alleen kan overtuigen van het belang van bewegen, maar ook weet hoe je ze in beweging krijgt. Iemand die oprecht enthousiast is als mensen het oppakken. Iemand ook die weet dat mensen die bijvoorbeeld herstellende zijn van een ziekte, wat extra tijd en aandacht nodig hebben. En iemand die daar graag in investeert, want de mooiste high five momenten zijn die momenten waar je samen hard voor hebt geknokt.

Onze nieuwe Fitnesscoach heeft:

 • een sportieve opleiding als Fitvak A of ALO / CIOS/ NASM PT of 4e jaars student;
 • Fitness coach, ervaring met circuittrainingen en diverse groepslessen is een pre;
 • passie voor de ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit;
 • er gewoon enorm veel zin in om mensen te laten bewegen!

Over High Five Health Promotion

Bij High Five Health Promotion geloven we dat een gezonde geest en een gezond lichaam de basis vormen van elke superwerknemer. In deze snelle, veeleisende wereld is het verlangen naar balans en persoonlijke gezondheid groter dan ooit. Met ons brede scala aan vitaliteitsservices inspireren we iedereen om de gemotiveerde, energieke, gefocuste, creatieve en gebalanceerde teamspeler te worden die de superwerknemer is.

Sinds 1988 is High Five Health Promotion dé leverancier van bedrijfsfitness en -vitaliteit, met 67 on-site sportscholen in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Op basis van onze 4 pijlers; High Five Gyms, High Five Fitness Network, High Five Health en High Five Progress brengen we dagelijks meer dan 400 bedrijven en meer dan 80.000 medewerkers in beweging. Wij geven bedrijven en medewerkers de kracht om alle doelen te bereiken.

Jump on board and join the vitality movement. Stuur je CV en motivatiebrief naar

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:fitnesscoach
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Fitnesscoach High Five Health Promotion 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures