Vacature Financial Controller

Financial Controller in Rotterdam

Niets op vlak van financien ontkomt aan jouw aandacht. Jij krijgt een grote verantwoordelijkheid over zaken zoals debiteuren, crediteuren-, en financiele administratie. Als Financieel Controller heb jij een belangrijke rol binnen de organisatie en waarborg jij de financiele controle binnen de organisatie!

Wat krijg jij?

Dit bedrijf is echt super te bereiken! Met een kantoor naast de snelweg en parkeerplekken onder het gebouw kan jij  met de auto gemakkelijk je weg vinden naar je werk. Kom jij liever met het ov? Geen probleem, er is een metrostration om de hoek! De organisatie kenmerkt zich door een fijne en open werksfeer. Persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt aangemoedigd. Hoe? Je kan bijvoorbeeld relevante cursussen doen om zodoende te groeien op vlak van kennis. Maar ben jij toe aan een nieuwe en zwaardere functie? Doorgroei wordt sterk gestimuleerd binnen dit prachtige bedrijf!. 

Wat hebben wij nog meer te bieden?

 • 25 vakantiedagen + 6,5 ADV dagen;
 • De mogelijkheid om 32 uur en hybride te werken en je diensten variërend in te delen;
 • Als ervaren kandidaat verdien je tussen de €4500,- en €5500 obv 40 uur;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Presteer jij goed dan wordt jouw eindejaarsuitkering verhoogd, nog meer salaris dus!
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Je reiskosten maar ook je sportschool abonnement wordt vergoed;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever.

Voor deze functie zijn wij niet alleen op zoek naar een kandidaat met een senior ervaring. Heb jij minder werkervaring in een vergelijkbare positie dan is dit het moment om een stap te maken en te solliciteren!

Functieomschrijving

Je rol als Financieel Controller omvat het dagelijks beheer van de debiteuren-, crediteuren- en financiële administratie voor diverse uitzendbedrijven, met een specifieke focus op het handhaven van financiële controle binnen onze uitzendlabels. Dit omvat het leiden van maandelijkse afsluitingen en het bijdragen aan een nauwkeurige financiële administratie. Daarnaast werk je aan het optimaliseren van financiële processen en informatiestromen om ervoor te zorgen dat alle belanghebbenden tijdig en volledig worden geïnformeerd.

Wat ga jij nog meer doen als Financial Controller?

 • Uitvoeren van financiële administratie voor meerdere bedrijven in samenwerking met het team.
 • Opstellen van financiële rapportages, waaronder maandelijkse rapporten, liquiditeitsprognoses, begrotingen en jaarrekeningen.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekeningen voor diverse bedrijven.
 • Coördineren van maandelijkse, kwartaal- en jaarafsluitingen.
 • Uitvoeren van financiële controles en waarborgen van hoge kwaliteit in het werk.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor klanten, collega's en accountants voor administratieve vragen en informatie.

Waar kom je te werken?

Je zult werken op het kantoor in Rotterdam, waar twee van onze business units zijn gevestigd. Hier werken jij en je collega's samen om ervoor te zorgen dat alle 1100 werknemers van 17 verschillende bedrijven correct en tijdig worden uitbetaald. Je komt terecht in een informeel en gezellig team van zeven collega's, onderdeel van een groter kantoor met ongeveer 45 medewerkers. Hoewel ze een groot aantal werknemers hebben, heerst er een informele sfeer waar iedereen elkaar ondersteunt en de lijnen kort zijn.

Wat breng jij mee?

Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse beheer van de debiteuren-, crediteuren- en financiële administratie van diverse uitzendbedrijven. Je focus ligt op het waarborgen van financiële controle binnen onze uitzend labels.

Wat wordt er nog meer van jou verwacht?

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ben jij nu Assistent Controller en heb jij de ambitie om een stap te maken? Solliciteer dan ook!
 • heb jij de opleiding Finance & Control of bedrijfsadministratie afgerond? Dan heb je een streepje voor;
 • je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • als ervaren Financial Controller heb jij ervaring met wet- en regelgeving en programma's zoals Excel en PowerBI;
 • jij bent een geschikte kandidaat als je eerder bij een bedrijf gewerkt hebt met meerdere bv's. 


Functie:financial controller
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via rotterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Financial Controller JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures