Vacature Facilitair medewerker

Facilitair medewerker in Bleiswijk

Wil jij als facilitair medewerker aan de slag in Bleiswijk bij een groot logistiek dienstverlener? Een veelzijdige en technische functie.

Over het de functie: 

Als facilitair medewerker in het depot in Bleiswijk word je zeer allround ingezet en houd je je bezig met het uitvoeren van klussen in en om het gehele gebouw. Op IT-vlak beheers je enige kennis en ondersteun je collega’s bij vragen, schakel je zo nodig met collega’s van de IT-afdeling en zorg je voor de opvolging hiervan. Je staat in nauw contact met verschillende interne en externe partijen en diensten en zorgt er voor dat deze tijdig worden ingezet. Daarnaast zorg je voor (kleine) onderhoudswerkzaamheden van verschillende elektrische installaties. Je plaatst interne en externe bestellingen voor benodigde goederen. Je detecteert gebreken aan machines en dergelijke en zorgt dat deze opgelost worden. Je rapporteert aan de facilitair coördinator van het depot.

Over het bedrijf:

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.

Functie-eisen:

  • Je hebt enig technisch inzicht op vlak van machines, IT en alarmsystemen
  • Je hebt een diploma in een technische richting
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal  

Wat wij bieden:

  • Een vast salaris, inclusief reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Samen met jouw collega’s draai je wisselende diensten
  • Groeiende onderneming
  • Dynamische werksfeer met veel afwisseling in het werk


Functie:Facilitair medewerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2309 – 2380
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Lansingerland via lansingerland@luba.nl of 104140550. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Facilitair medewerker Luba Uitzendbureau Lansingerland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures