Vacature Eplan Engineer

Eplan Engineer in Bodegraven

Om het groeiende aantal opdrachten ook in de toekomst goed af te kunnen blijven ronden zijn wij op zoek naar een

Eplan engineer

Na een intensieve inwerkperiode zal de nadruk liggen op schema's ontwerpen voor besturingskasten m.b.v. Eplan. Dit kan voor eigen projecten zijn maar zal ook regelmatig op locatie bij klanten door heel Nederland plaats vinden.

Wij zoeken:
Een actieve man of vrouw die de nieuwste technieken op de voet volgt en deze weet toe te passen. Kwaliteit, flexibiliteit, inzet en klantvriendelijkheid moeten voor jou vanzelfsprekend zijn. Heb je een opleiding Elektrotechniek Technische Automatisering of Mechatronica op MBO niveau en beschik je eventueel over enkele jaren relevante werkervaring, dan is dit voor jou de uitdaging. Schoolverlaters ook van harte welkom.

Wij bieden:
Naast een goed salaris welke afhankelijk is van jouw kennis en ervaring krijg je de beschikking over een auto en is een goede buitendienstregeling van toepassing.

Belangstelling in deze zeer afwisselende baan?
Reageer dan snel door je sollicitatiebrief met c.v. te sturen naar:

Dynamic Control Technology
t.a.v.
Portugalweg 2a
2411 PR BodegravenFunctie:eplan engineer
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Eplan Engineer Dynamic Control Technology 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures