Vacature Docent Aardrijkskunde

Docent Aardrijkskunde in Bleiswijk

Logo Werken bij CVOLogo Werken bij CVO

  • Onze belofte

    • De kracht van CVO
  • Jouw loopbaan

Docent aardrijkskunde tweedegraads i.c.m. coaching

Bleiswijk

0,6 - 0,8 FTE

€ 3.301 - € 5.862

is op zoek naar ervaren maar vooral enthousiaste tweedegraads docent aardrijkskunde die ons team komt versterken.

Betekenisvol werk

Ben jij die enthousiaste docent Aardrijkskunde die de wereld in de klas brengt? Ben je in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid en wil je graag werken op onze leuke én goede school? Heb je passie voor je vak en kun je dit overbrengen op onze leerlingen? Kom dan kennismaken!

Het betreft een vacature van 0,6-0,8 fte met een belangrijke aanvullende taak als coach. Je komt terecht in een kleine, goed georganiseerde sectie waar samenwerking en ontwikkeling voorop staan. Wij vinden het belangrijk dat je ook als medewerker echt gezien en gehoord wordt. Er is veel persoonlijke aandacht voor jou als mens en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Over ons

Melanchthon is een christelijke scholengroep met ruim 5.700 leerlingen. Met acht scholen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk hebben we alle niveaus in huis; van gymnasium tot vmbo-basis. Er is altijd een school die bij je past, waar je kunt groeien als professional en als mens. De kracht van Melanchthon zit in de diversiteit. Wij zijn allemaal anders én hebben veel met elkaar gemeen.

Bij ons staat de mens centraal, of je nu leerling of medewerker bent. In een veilige omgeving bevorderen wij persoonlijke groei en ontwikkeling. Word een waardevolle schakel van ons team, waar leren verder gaat dan kennis alleen. Samen leren we voor het leven.

Jouw team op Melanchthon Blesewic

Op De Blesewic verzorgen we modern onderwijs aan ruim 750 leerlingen uit de regio Lansingerland, een landelijk gebied gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. We zijn gevestigd in een nieuw en kleinschalig schoolgebouw met een prettige uitstraling en uitstekende faciliteiten. Als school zijn we een locatie van Scholengemeenschap Melanchthon en maken we onderdeel uit van stichting CVO. Hierdoor hebben we een sterke organisatie achter ons staan, terwijl wij zelf nog steeds die gezellige en warme school zijn waar iedereen elkaar kent.

Samen met een team van ruim 70 medewerkers geven we onderwijs vanuit het You - We - World concept, waarbij de leerling centraal staat. Zo heeft iedere leerling bijvoorbeeld een eigen persoonlijke coach. En hebben ze een belangrijke stem in hoe de lesdag wordt ingevuld naast het reguliere lesprogramma. Deze vrije ruimte zit bijvoorbeeld in welke ondersteuning, verdieping of verbreding gewenst is. Zo worden leerlingen uitgedaagd om hun talenten te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen op het gebied van keuzes maken en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Onze belofte aan jou

We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega's staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals:

  • Een maandsalaris van minimaal €3301 tot maximaal €5862 bruto bij een fulltime aanstelling (LB, LC cao VO).
  • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld.
  • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar, deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en korting op een collectieve zorgverzekering.
  • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie.
  • Een financiële tegemoetkoming in reiskosten.

Om bij CVO te werken is een geldige VOG nodig. Het aanvragen van deze VOG is onderdeel van onze procedure.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil jij ook bijdragen aan 'Onderwijs voor het Leven'?

We hebben alle soorten onderwijs in huis, dus bijna altijd iets wat bij je past. Twijfel je of deze vacature jou op het lijf geschreven is, maar ben je wel enthousiast, solliciteer dan toch. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Logo van

Docent aardrijkskunde tweedegraads i.c.m. coachingFunctie:docent aardrijkskunde
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Docent Aardrijkskunde Christelijk Voortgezet Onderwijs 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures