Vacature Directeur Zorg

Directeur Zorg in Rotterdam

Over ons

 • Over Parnassia Groep
  • Collega's over Parnassia Groep

Directeur Zorg

Ben jij de ervaren directeur zorg met speciale affiniteit met en ervaring in de psychiatrie, kun je goed strategisch denken en tactvol opereren en draag je onze cliënten, hun naasten en onze collega's een warm hart toe? Dan zijn we op zoek naar jou.

Dit ga je doen

Antes zoekt voor de divisie Volwassenen Klinisch Noord een ervaren directeur zorg met visie en daadkracht. Je hebt samen met je duale partner directeur bedrijfsvoering de integrale verantwoordelijkheid voor de zorginhoudelijke en bedrijfsmatige doelstellingen van de divisie. De werkzaamheden:

 • je geeft op een presente, coachende en duidelijke wijze leiding, waarbij werkplezier, veiligheid, goede cliëntenzorg en een gezonde bedrijfsvoering voorop staan;
 • samen met je collega-directeur stuur je het managementteam aan en ben je voor verschillende externe stakeholders het gezicht van de divisie en van Antes.
 • je bent als lid van het bestuur-directieteam van Antes mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het resultaat van Antes;
 • je bent verantwoordelijk voor het herstel van cliënten en de behandelingen binnen de divisie. Hierbij heb je oog voor de cliënt in zijn geheel en de vijf pijlers van gezondheid: lichamelijke gezondheid, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen met de maatschappij en het dagelijks functioneren.
 • Tenminste 1 dag per week doe jij cliëntenzorg.

Dit ben jij

 • je beschikt over een afgeronde relevante academische opleiding en je bent BIG-geregistreerd;
 • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met behandeling van mensen met (ernstige) psychiatrische problematiek;
 • je hebt aantoonbare ervaring van een aantal jaar als leidinggevende op tactisch/strategisch niveau in het zorgmanagement, bij voorkeur duaal;
 • onze kernwaarden Deskundig, Respectvol, Optimistisch zijn op jou van toepassing;
 • je kunt hoofd- en bijzaken goed onderscheiden en verstaat de kunst van luisterend leiderschap;
 • je bent een verbindend persoon en iemand met humor en zelfreflectie die staat voor de cliënten, naastbetrokkenen en collega's en het gezamenlijke resultaat.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.
Parnassia Groep kent een MD-traject. Directeuren en bestuurders zijn daarom in dienst van Parnassia Groep en werken van daaruit voor één van de onderdelen. Hierdoor zijn er brede mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.


Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform CAO GGZ. Als directeur zorg krijg je tevens de beschikking over een leaseauto en val je in de WNT.

Werken bij Parnassia Groep

Antes kent een bestuur-directieteam bestaande uit 2 bestuurders, 5 directeuren Zorg en 5 directeuren Bedrijfsvoering. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de zorgverlening, bedrijfsvoering en de collega's van Antes. Antes is één van de zorgbedrijven van Parnassia Groep.

De divisie Volwassen Klinisch Noord is een van de 5 divisies van Antes. De divisie richt zich op het bieden van GGZ-zorg aan mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen, zowel op het gebied van verslaving als psychiatrie. Dit wordt aangeboden op twee klinische locaties in Rotterdam Alexander/Capelle aan den IJssel. Deze klinische locaties worden komende twee jaar samengebracht in onze Kliniek Rotterdam Alexander. Hiervoor zijn de ver- en nieuwbouw van de kliniek en een omvangrijk veranderprogramma reeds gestart. Naast de klinische voorzieningen is de acute keten onderdeel van de divisie, bestaande uit IBT teams, Team Detox Thuis en de Crisisdienst Rotterdam Rijnmond. Ook valt het aanbod voor jeugd-verslavingszorg binnen de scope van de divisie. De divisie heeft een omzet van circa 70 miljoen euro en ruim 500 collega's.

Interesse?

Heb je een speciale affiniteit met en ervaring in de psychiatrie, kun je goed strategisch denken en tactvol opereren en draag je onze cliënten, hun naasten en collega's een warm hart toe, dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. Wij ontvangen graag je sollicitatie uiterlijk vrijdag 7 juni 2024. Neem dan contact op met , van Antes, .Functie:directeur zorg
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2296 – 2768
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parnassia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Directeur Zorg Parnassia 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures