Vacature Customer service medewerker

Customer service medewerker in Bleiswijk

Heb jij een voorliefde voor planten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren customer service medewerker die ervoor gaat zorgen dat alle bestelde planten tijdig en op de juiste manier ontvangen worden door jouw klanten.

Wat krijg jij?

In de functie als customer service medewerker val jij binnen dit bedrijf gespecialiseerd in plantenteelt onder de CAO bloemen en planten. Hoe ziet deze er uit?

 • Een salaris tussen de 2800-3200 euro bruto per maand obv 40 uur
 • 25 vakantiedagen
 • Een pensioenregeling 
 • Reiskostenvergoeding van 0,22 cent per kilometer
 • 1% eindejaarsuitkering

Het bedrijf is het best bereikbaar per auto en dan ben je ook zo bij het kantoor na de afslag bij de snelweg. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. En ben je dan op kantoor aan het werk, krijg je voor 2 euro per dag een verzorgde lunch! Je kunt hier 20% hybride werken vanuit huis. 

Functieomschrijving

Deze speler in de horticulture heeft een breed assortiment planten dat te vinden is bij tuincentra. supermarkten en bouwmarkten. Klanten bevinden zich onder meer in Duitsland, Groot-Brittannië en Finland. Op de locatie in Nederland werk je met 30 collega's in een gezellig en groen ingericht kantoor. In België zit een grote locatie dat zich richt op andere landen. Een niet al te grote organisatie in de sector dus waar echt nog een familie gevoel heerst, daarom werkt het merendeel hier al jaren! Het bedrijf is sinds 2022 aangesloten bij het duurzaamheidscollectief van de sector en probeert zo in de hele keten de juiste maatschappelijke stappen te maken! 

Als customer service medewerker zorg jij ervoor dat de bestellingen van de klant nauwlettend gevold worden. Zijn de planten vertraagd of moet de levering uitgesteld worden? Jij zorgt ervoor dat jullie klanten op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen. Om dit allen zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen en probleemoplossend te werk te gaan werk je nauw samen met de afdeling inkoop, verkoop en logistiek. Jij zorgt voor een goede afhandeling van de bestellingen om zo de klant tevreden te houden. 

Waar krijg je nog meer mee te maken als customer service medewerker plantenteelt?

 • Zorgen voor een juiste orderinvoer inclusief eventuele bijbehorende toevoegingen, denk hierbij aan sticker;
 • het bewaken van levertijden, interne opvolging en signaleren van eventuele knelpunten;
 • jij treedt intern op als aanspreekpunt aangaande de orders;
 • zorgvuldig zorg jij ervoor dat de klant-assortimentslijsten onderhouden worden.

Wat breng jij mee?

Als customer service medewerker ben je echte administratieve duizendpoot. Je gaat probleemoplossend te werk, want als customer service medewerker wil je altijd het beste voor jouw klanten. Daarom zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid om jouw productassortiment planten zo goed mogelijk beschikbaar te laten zijn. Verder kijken we naar: 

 • Een afgeronde mbo4 of hbo opleiding
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Enige ervaring op de inkoop in de bloemen en planten zou heel fijn zijn! Maar ben jij een starter met goede onderhandel vaardigheden die graag in de wereld van verse daghandel wil werken? Stuur gerust jouw CV!

Klinkt de functie van customer service medewerker plantenteelt als jou volgende uitdaging? Solliciteer via de knop!Functie:administratief medewerker customer service
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via rotterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Customer service medewerker JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures