Vacature Cliëntondersteuners

Cliëntondersteuners in Delft

Onafhankelijke Cliëntondersteuners

 • 36 uur p.w.
 • Max. € 4.547,- p.m.
 • Locatie: Delft
 • Geen sluitingsdatum

MEE Zuid-Holland Noord is dé expert voor mensen met een beperking onder andere op het gebied van autisme, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en licht verstandelijke beperking (LVB). Ons doel is deze mensen zo te begeleiden, dat zij goed mee kunnen doen in de samenleving. De cliëntondersteuners van MEE werken in het Sociaal Domein, vaak in samenwerkingsverbanden met partners en gemeenten. Delft voor Elkaar is zo'n samenwerkingsverband en bestaat inmiddels 10 jaar. Professionals van Delft voor Elkaar werken samen in gebiedsteams, afkomstig uit verschillende organisaties. Delft voor Elkaar organiseert basis(welzijns-)voorzieningen in Delft. Denk hierbij aan coaching, advies en ondersteuning bij wijkinitiatieven, ondersteunen van mantelzorgers, vrijwilligers, mensen met een beperking, mensen met een chronische ziekte of een psychische aandoening en mensen die in een sociaal isolement leven.

Dit ga je doen

Als Cliëntondersteuner biedt je kortdurende ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn, wonen, onderwijs en financiën aan mensen met een beperking en hun omgeving. Hierbij betrek je het eigen netwerk van de cliënt en andere professionals. Je bent onderdeel van 1 van de 4 gebiedsteams binnen Delft. Samen met een ouderenadviseur, wijkverbinder, jongerenwerker, buurtsportcoach en maatschappelijk werker vorm je het gebiedsteam en werk je in de wijk.

Zo maak jij het verschil

Je geeft graag trainingen en begeleidt lotgenotenbijeenkomsten, ook ben je goed in het omgaan met complexe en uitdagende situaties. Jij beschikt over kennis van complexe (gezins-)systemen en voorkomende problematiek, evenals het vermogen om signalen te herkennen en risicofactoren goed in te schatten. Je bent dan ook in staat om effectief samen te werken met andere zorgaanbieders en gemeentelijke instanties zoals JGZ, Veilig Thuis en ketenpartnerorganisatie Delft Support.

5 redenen waarom dit iets is voor jou

 1. Je bent in het bezit van een hbo-diploma, bij voorkeur MWD of SPH of Social Work.
 2. Je hebt werkervaring met cliënten met een licht verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronische aandoeningen of lichamelijke dan wel psychiatrische beperkingen.
 3. Je hebt kennis van wet- en regelgeving en de sociale kaart.
 4. Je beschikt over een flexibele instelling t.a.v. werktijden.
 5. Je bent een verbindende en inspirerende kracht en neemt proactief positie in.

Hier mag je op rekenen

 • Een brutosalaris van maximaal € 4.547,- (op basis van een 36-urige werkweek), conform schaal 8 van cao Sociaal Werk.
 • Individueel Keuze Budget voor extra flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden als vakantiegeld en een 13e maand.
 • Persoonlijk loopbaanbudget en onbeperkt toegang tot het digitale trainingsaanbod van GoodHabitz.
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een fijn team.
 • Alle aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens cao Sociaal Werk.

Hier kom je terecht

Binnen MEE ZHN werk je samen met enthousiaste collega's die elke dag werken aan de taak die zij zichzelf gegeven hebben: 'meedoen mogelijk maken'.

Jouw rol binnen MEE ZHN brengt je in contact met een netwerk van maatschappelijke organisaties, waaronder JESS, JongLeren, MEE ZHN en , alle gefaciliteerd door Xtra. Binnen deze krachtenbundeling draait het om op een verbindende en inspirerende manier samenwerken en positie innemen om impact te maken voor een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen.

Meer weten over MEE ZHN? Ga naar onze website www.meezhn.nl

Het sollicitatietraject

Uiterlijk 5 werkdagen na sluitingsdatum ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek volgt (eventueel) een tweede gesprek en bij wederzijds enthousiasme heb je het arbeidsvoorwaardengesprek. Na je arbeidsvoorwaardengesprek kun je jouw contract digitaal ondertekenen en is het alleen nog afwachten tot je eerste werkdag!

Contact

Wil je even sparren over de functie en deze vacature?
Bel of app Caroline Kolenbrander, Manager: .Functie:cliëntondersteuners
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4547 – 4547
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vrijetijdscentrum 'De Wipmolen' via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Cliëntondersteuners Vrijetijdscentrum ‘De Wipmolen’ 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures