Vacature Business Controller

Business Controller in Rotterdam

Ben jij klaar om jouw expertise als Business Controller in te zetten bij toonaangevende organisaties in de Energy Markt of Banking & Insurance sector? Bij Octas.Statera draag je bij aan het succes van opdrachtgevers door waardevolle inzichten en adviezen te geven.

Functie omschrijving

Als Business Controller vertaal je marktontwikkelingen naar voorspellingen en aanbevelingen, voer je bedrijfsanalyses uit, stel je rapportages op en help je strategische doelen te vertalen naar KPI's.

Daarnaast zie je procesverbeteringen en voer je deze door, en adviseer je het management over investeringen en optimalisatie van de organisatiestructuur.

Functie-eisen

Jij hebt al enige werkervaring opgedaan binnen de Finance en bent op zoek naar dé vervolgstap in je carrière waarin je jouw kennis verder kunt verbreden. Daarnaast beschik je over:

 • Een HBO/WO diploma in een financiële of bedrijfseconomische richting;
 • Uitstekende sociale vaardigheden en het vermogen om flexibel te werken;
 • Ambitie om altijd het beste van jezelf te laten zien en gericht op groei en ontwikkeling;
 • Competenties: nauwkeurigheid, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen;
 • Drijfveren: comfort, ambitie en zelfstandigheid.

Organisatie

Octas.Statera is dé go-to detacheerder binnen de financiële sector. Het geloof in de kracht van talent en diversiteit in denken staat centraal. De missie is om professionals te vinden die vooroplopen, nieuwe perspectieven bieden en écht het verschil maken. Vastberadenheid om de standaard te verleggen en verwachtingen te overtreffen is een kernwaarde. Bij Octas.Statera draait alles om talent; er wordt geïnvesteerd in jouw groei en ontwikkeling en geluisterd naar wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Basissalaris: € 3.000 – 6.000 per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring;
 • Lease- of mobiliteitsregeling: Afhankelijk van jouw behoeften;
 • Jaarlijkse salarisverhoging: Gebaseerd op prestaties en afgesproken resultaten;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Inclusief een uitgebreide pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Ruimte voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Reiskosten: Volledige vergoeding.

Cultuur

Bij Octas.Statera ligt de focus op de lange termijn en wordt veel waarde gehecht aan continue feedback en gedetailleerde planningen. Er wordt gestreefd naar een werkomgeving waarin medewerkers zich veilig voelen, kunnen presteren en zelfsturend kunnen werken. Een gedegen voorbereiding en een gestructureerde aanpak worden als essentieel gezien om de beste resultaten te behalen.

 Functie:manager finance & control
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 6000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Business Controller Personato 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures