Vacature BOA

BOA in Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer logo

Over ons

Werken bij Zoetermeer als

Veiligheid, Vergunningen en Handhaving

€3.784

Sluit op

10-06-2024

Schaal 7

Minimaal 36 uur

Wijkhandhaver / BOA

Veiligheid, Vergunningen en Handhaving

Schaal 7

€3.784

Minimaal 36 uur

Sluit op

10-06-2024

Wil jij je als BOA inzetten voor het versterken van de leefbaarheid van Zoetermeer? Ben jij een wijkhandhaver die goed de balans weet te vinden in zowel daadkrachtig optreden als empathisch meebewegen? Kom dan ons team versterken als wijkhandhaver/BOA Zoetermeer!

Dit is wat we je bieden

Jouw uitdaging

Ter versterking van ons team zoeken wij integrale handhavers. Ben jij een burgergerichte BOA oplossingsgericht is? Dan hebben wij een ontzettend leuk team dat op je wacht. Wij zoeken een BOA met skills als inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden. Een handhaver die goed aanvoelt wanneer daadkrachtig optreden wordt gevraagd en wanneer beroep wordt gedaan op je meelevendheid. Jouw doel is om overlast het liefst te voorkomen, maar als het nodig is grijp je in. Door mensen aan te spreken op gedrag of door verbaliserend op te treden. Jouw kracht zit in de-escalerend communiceren. Heb jij die bijzondere combinatie van tact, integriteit, zelfverzekerdheid en kennis van regels? Wil jij uitgedaagd worden in het gebiedsgericht werken of ben je toe aan verdieping op één van onze verschillende leefbaarheidsportefeuilles? Dan liggen hier mooie kansen. Je komt in een team dat staat voor (persoonlijke) ontwikkeling en daarin investeert!

Dit zijn wij

Zoetermeer is een fijne stad om te wonen en te verblijven. En dat willen we zo houden. Daarom letten we op zaken die de veiligheid en leefbaarheid kunnen verstoren. Soms gaat het daarbij om kleine dingen, zoals hondenpoep of afval op straat. Soms om grotere zaken, bijvoorbeeld geluidsoverlast of vernieling. Dit doen we informatiegestuurd, maar ook naar wat leeft in de samenleving. Als BOA ben je onderdeel van een hechte groep medewerkers. Samen met een collega ga je de straat op om te zorgen dat iedereen zich aan de regels en afspraken houdt. Jullie zijn het gezicht en het aanspreekpunt van de gemeente. Dat kan in het dynamische Stadshart zijn, maar ook in één van onze woonwijken of bedrijventerreinen.

Dit ben jij

Je bent iemand die graag onderdeel uitmaakt van een team. Met jouw open en collegiale instelling zet je je in voor je collega's en zij ook voor jou. Je laat je niet snel van je stuk brengen in moeilijke situaties en weet de rust te bewaren om tot de juiste afwegingen te komen. Je werkt makkelijk samen met betrokkenen variërend van bijvoorbeeld politie tot buurtorganisaties en bewoners. Je bent in de avonduren en in het weekend beschikbaar en vindt het prima om hierin te rouleren.

Dit neem je mee

  • Een geldig BOA getuigschrift Domein 1 en een RTGB-certificaat
  • HTV diploma is een pre
  • Goede fysieke gesteldheid
  • Daarnaast is het verkrijgen van een VOG-P voor jou geen obstakel


Functie:boa
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3784 – 3784
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. BOA Gemeente Zoetermeer 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures