Vacature Beveiliger Dienst

Beveiliger Dienst in Zoetermeer

Beveiliger in Zoetermeer

Veel afwisseling in opdrachten waarin je onder meer actief bent op de locaties van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Politie en Defensie ondersteunt. Als bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) zorg jij dat Nederland veilig is én blijft.

Standplaats: Zoetermeer Aantal uur: 36 - 36 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Beveiliging Opleiding: MBO - 2 Reageren voor: 01-04-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Veel afwisseling in opdrachten waarin je onder meer actief bent op de locaties van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Politie en Defensie ondersteunt. Als bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) zorg jij dat Nederland veilig is én blijft.

Standplaats: Zoetermeer Aantal uur: 36 - 36 Maandsalaris: € 2.506 - € 3.091 Vakgebied: Beveiliging Opleiding: MBO - 2 Reageren voor: 01-04-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

jouw werk als


 • Wisselende inzet voor een paar weken, maar ook voor een aantal maanden of anderhalf jaar.
 • Waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je huisadres.
 • Groot collegiaal netwerk dankzij nieuwe teamverbanden per opdracht.
 • Uitgebreid opleidingstraject van vier maanden.
 • Doorgroeimogelijkheden naar het Bijzonder Ondersteuningsteam, de Landelijke Bijzondere Bijstandseenheid, extra beveiligd vervoer of speurhondenbegeleiding.
 • Werk je op onregelmatige tijden? Dan kan je rekenen op extra salaris. Dit kan oplopen tot € 750,- (bruto) per maand.

Dankzij jouw inzet voor verschillende organisaties draag je als bij aan een veilige leefomgeving. Je werkt aan verschillende opdrachten. Soms is dat voor een paar maanden, soms langer. Denk hierbij aan ondersteuning bieden op DJI-locaties, zoals een Penitentiaire Inrichting (PI). Afhankelijk van de rol die je krijgt, word je in een PI ingezet als complex, penitentiair inrichtingswerker of arbeidsbegeleider. Ook maakt het ondersteunen van de Politie bij de bewaking van arrestanten deel uit van je werk. Daarnaast ondersteun je Defensie, bijvoorbeeld bij het bewaken van een kazerne. Volop afwisseling en diversiteit en dat maakt deze functie interessant.

 • werken vanuit verschillende rollen ter ondersteuning van verschillende (justitiële) overheidsorganisaties
 • toezicht houden en ingrijpen bij calamiteiten wanneer de situatie daar om vraagt
 • het volgen van verschillende opleidingstrajecten de opleiding tot buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA), de basisopleiding tot complex en een interne opleiding in Assen, inclusief vuurwapen- en vervoersopleiding.

Beveiligen in een ziekenhuis, in een penitentiaire inrichting of bij het vervoer van gedetineerden. Elke dag ziet er anders uit voor , bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning. Samen met collega's waarborgt ze de veiligheid van gedetineerden en medewerkers. Dat houdt veel meer in dan alleen ingrijpen als het nodig is, volgens . "Respect en empathie tonen is in onze baan heel belangrijk." Benieuwd naar de verdere ervaring van ?

VRAGEN OVER DEZE FUNCTIE?

Mevrouw M. Slob, afdelingshoofd Werving en Selectie DV&O

Mevrouw J. Lutteke, projectleider

Dankzij uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden ben je in staat snel te schakelen en in te spelen op situaties en individuen. Dat geldt ook voor de verschillende rollen die je krijgt. Je bent betrouwbaar en komt afspraken na, zodat collega's altijd op jou kunnen vertrouwen. Door in jezelf te investeren, ontwikkel jij je snel en groei je uit tot het visitekaartje van de organisatie. Als van de DV&O breng je mee:

 • een mbo2-diploma Beveiliging
 • een goede fysieke conditie
 • de bereidheid om onregelmatige diensten te draaien waaronder dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten

 • een toeslag voor onregelmatige diensten, dit kan oplopen tot € 750,- per maand (bruto) extra salaris, het bedrag hangt af van de dagen en tijden waarop je werkt. De exacte vergoedingspercentages vind je op caorijk.nl
 • een Individueel Keuzebudget. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) of tijd
 • de mogelijkheid om je voorkeursrooster op te geven in onze handige roosterapp
 • de hoge km-vergoeding voor je woon-werkverkeer;
 • gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
 • de mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness
 • een team van mensen die zich vanuit verschillende expertises inzetten voor een veilige werk- en leefomgeving voor medewerkers, gedetineerden en bezoekers
 • Salarisniveau -min. Schaal 05 - max. Schaal 05
 • Maandsalaris -min. €2.506,00 - max. €3.091,00 (bruto o.b.v. 36 uur)
 • Dienstverband - Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd (met eventueel een proeftijd van maximaal 1 maand)
 • Minimaal aantal uren per week - 36
 • Maximaal aantal uren per week - 36

Je krijgt een kleine tweeduizend collega's bij de DV&O. s in een penitentiaire inrichting, beleidsadviseurs en medewerkers Infodesk, maar ook transportgeleiders en speurhondenbegeleider. Wat je met je collega's gemeen hebt, is de professionele en respectvolle omgangswijze met arrestanten, gestraften en (uitgeprocedeerde) vreemdelingen op verschillende beveiligingsniveaus. Dankzij het landelijke werkgebied krijg je in de meeste functies te maken met de afwisseling en dynamiek van steeds andere locaties en andere mensen. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

Het gemiddelde dienstverband van medewerkers is 9,5 jaar.

Het totale personeelsbestand van de Dienst Vervoer en Ondersteuning bestaat voor 16% uit vrouwen en 84% uit mannen.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft? Er zit meer achter werken bij DJI

Je bent samen met je team én gedetineerden verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Gedetineerden worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

Spreekt werken bij DJI je aan? Hiernaast staat uitgelegd hoe het sollicitatietraject er uitziet.

Tijdens het sollicitatietraject willen we je graag beter leren kennen en kun je ook kennismaken met ons.

Een medische keuring.

Nadat je de selectiedag positief hebt afgerond (top!))), moet je een medische keuring ondergaan. Het onderzoek bestaat uit twee onderdelen: een vragenlijst over je gezondheid en een fysieke keuring.

Na het succesvol doorlopen van de selectiedag ontvang je een e-mail van Dienst Justis met het verzoek om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) aan te vragen. Deze VOG is noodzakelijk om in dienst te kunnen treden bij DJI. Wil je weten of je recht hebt op een VOG? Dat kan je hier checken: vogcheck.justis.nl of hier (voor jongeren) justis.nl/jongeren .

Tijdens dit gesprek informeren we je over je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van de gemaakte afspraken tijdens dit gesprek krijg je vervolgens je arbeidsovereenkomst. Bij DJI kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Naast een mooi salaris bieden wij een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB maak je keuzes die passen bij je eigen wensen, afgestemd op je persoonlijke levensfase en doelen. Onze uitstekende studiefaciliteiten zorgen ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

'' op de tandartsbus, het mooiste beroep dat er is''

Karin werkt als en chauffeur bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning op de tandartsbus


Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 36 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dienst Justitiële Inrichtingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant.

Functie:beveiliger dienst
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2506 – 3091
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Meer Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Beveiliger Dienst Stichting Meer Zoetermeer 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures