Vacature BBL Studenten

BBL Studenten in Rotterdam

Werken & leren

eReM zoekt BBL studenten

Durf jij het aan?

Je komt van de middelbare school af en wilt graag een écht vak leren. Je hebt alleen geen zin om vijf dagen in de week op school te zitten en brengt graag alles wat je leert direct in de praktijk. Dan is een BBL traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) bij eReM wel wat voor jou! Je wordt intern opgeleid en werkt samen met ervaren monteurs. Bovendien zijn de doorgroeimogelijkheden enorm en zijn er veel kansen om later een leuke functie binnen ons bedrijf te krijgen.

Werken in de paneelbouw (MBO 2)

Kast RET

Als MBO niveau 2 student kun je starten op onze afdeling paneelbouw. Je leert daar van voor tot achter hoe je een besturingspaneel in elkaar zet. Je leert met onze machines te werken en technische tekeningen te lezen. Begin je de kneepjes van het vak door te krijgen? Dan kun je later doorstromen naar onze installatie afdeling (vanaf niveau 3).

Werken op onze installatie afdeling (MBO 3 & 4)

Nadat een besturingssysteem binnen de deuren van eReM ontworpen en gemaakt is, is het aan de installatie afdeling om het systeem op locatie aan te sluiten, te testen en in bedrijf te stellen. Samen met een team van monteurs ga jij naar de klant toe om de klus te klaren. Natuurlijk moet je daarbij rekening houden met de geldende veiligheidseisen en regelgeving.

Geen dag is hetzelfde als je werkzaam bent bij eReM. Dat komt doordat wij klanten uit veel verschillende branches dienen. Zo sta jij de ene dag in een zuivelfabriek, maar de andere dag kun je naar een offshore platform gestuurd worden per helikopter. Bovendien werk je aan uitdagende, multidisciplinaire projecten en word je continu uitgedaagd om je kennis te vergroten.

Werken als engineer
(MBO 4 & HBO)

Vanaf MBO niveau 4 is het mogelijk om een baan te krijgen op onze afdeling engineering. Hier ontwerp je de besturingspanelen en onderhoud je technisch contact met klanten. Alles wat je hebt geleerd over elektrotechniek, moet je hier direct kunnen toepassen. Uiteindelijk zou je ook nog door kunnen stromen richting software engineering (vanaf HBO), waarbij je onder andere PLC systemen programmeert.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken handige jongens en meiden die hun schouders onder een project kunnen zetten! Je houdt ervan om op verschillende locaties te komen en je bent flexibel. Daarnaast ben je in het bezit van een VMBO diploma en ben je natuurlijk geïnteresseerd in de elektrotechniek. Allereerst kom je bij ons op bezoek en bespreken we de mogelijkheden. Als beide partijen positief zijn, schrijf je je in bij een technische MBO opleiding aan het Davinci College in Dordrecht of het Albeda College in Rotterdam. Daarbij geef je eReM op als je werkgever. Tijdens je opleiding krijg je al een volledig salaris en worden de opleiding en het studiemateriaal door eReM betaald!

Welke opleidingen kun je doen?

Je kunt je opgeven voor de volgende opleidingen:

  • Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie
    (niveau 4)
  • Technicus mechatronica (niveau 4)
  • Werkvoorbereider installaties (niveau 4)

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat een BBL traject bij eReM wel wat voor jou is? Laat dan je gegevens hieronder achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.
Functie:bbl student
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Erem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. BBL Studenten Erem 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures